fbpx
Hírek

A Vespa elnyerte a világ legjobb weboldalának járó díjat a Webby Awardot

Vespa 75 Webby Awards 202175 éves jubileumának évében a Vespa elnyerte a világ legjobb weboldalának járó díjat az “Autós oldalak és autós  kultúra” kategóriában.

A Webby díjat – ami az egyik vezető weboldal díjprogramnak számít – immár 27. alkalommal osztották ki idén. A Vespa 75. évfordulóját és a 19 milliomodik robogó gyártását is megünnepelhette azzal, hogy elnyerte ezt a tekintélyes, “Weboldalak és mobil oldalak” számára meghirdetett díjat “Car Sites & Car Culture” kategóriában a Vespa.com weboldalért.

Az International Academy of Digital Arts and Sciences (IADAS), az internetes kiválóságokat díjazó vezető nemzetközi szervezet által odaítélt Webby-díjakat a New York Times az “internet legmagasabb kitüntetéseként” jellemezte.

A 25. alkalommal megrendezett Webby-díjra több mint 70 országból mintegy 13 500 pályázat érkezett, amelyek összesen több mint 2,2 millió szavazatot gyűjtöttek.

“A Vespa.com új mércét állít fel az internetes innováció és kreativitás terén” – mondta Claire Graves, a Webby Awards ügyvezető igazgatója. “Ez a díj elismeri a Piaggio Group – amelynek a Vespa márka is része – képességeit, leleményességét és nemzetközi vízióját.”

Vespa 75 Webby Awards 2021

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Vespa.com egy interaktív tartalmi platform, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza a márka különböző szerkesztési igényeinek kielégítésére: az intézményi jelenléttől az életmódtartalmak bemutatásáig, nagy hangsúlyt fektetve a hozzáférhetőségre.

A Vespa különleges kiadású modellekkel ünnepli 75. évfordulóját

A Vespa.com egy olyan tervezési rendszerre épül, amelynek célja, hogy a márka világszerte, több mint 50 országban jelen legyen. Az oldal több mint 10 ügyfél-orientált szolgáltatást nyújt, köztük a termékkonfigurátort, a kereskedői szolgáltatásokat és tesztvezetést. A honlap az Openmind ügynökség támogatásával jött létre.

A Webby Awards zsűrijének tagjai világhírű kommunikációs és szórakoztatóipari szakemberek, köztük Mitchell Baker (a Mozilla Corporation elnöke és vezérigazgatója), Paola Antonelli (a MOMA vezető kurátora), Shereen Marisol Meraji (az NPR Code Switch című műsorvezetője), Tiffany Rolfe (az R/GA globális kreatív igazgatója), Vinton Cerf (amerikai informatikai szakértő, az internet egyik “atyja”), D-Nice (DJ és a Quarantine Club alapítója), Desus Nice (a Desus & Mero társ-műsorvezetője a Showtime-on), Michael Aragon (a Twitch tartalomért felelős SVP-je), Richard Ting (a Twitter terméktervezésért felelős vezető igazgatója) és a Verzuz alapítói, Swizz Beatz és Timbaland.

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x