fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Elfogadnál egy olyan Vespát, amit a Dior divatház tervezett?

Vespa 946 Christian DiorHa stílusról van szó, akkor

Christian Dior neve előbb-utóbb szóba kerül. Ha pedig kétkerekűről, akkor a Vespa megkerülhetetlen. Nem csoda hát, hogy ez a két márka összefogott. A Vespa és a Dior divatmárkák alapításának évére (1946) emlékeztet az a Vespa 946 együttműködés, amely újjáteremti a szabadság, a mozgás és az önkifejezés szellemét, amely mindkét márkát vezérli – stílus, álmok és Dolce Vita “.

“E szenvedélyes párbeszédből megelevenedik a Vespa 946 Christian Dior robogó, amelynek egyszemű felépítése és finom grafikai vonalai tisztelettel adóznak a két ház örökségének. A kifinomultság szimbóluma, ez a vágy tárgya tükrözi a kiválóság iránti közös elkötelezettséget, a savoir-faire-t és a virtuóz művészetet. ”

A Vespa 946 frissítését, először Milánóban mutattak be 2012-ben. Az új modellt Maria Grazia Chiuri, a Dior női kollekcióinak kreatív igazgatója tervezte. “A robogót Olaszországban gyártják, betartva a couture atelier szigorú előírásait, elkötelezettségét és precizitását”.

A Christian Dior Vespa az Emily Párizsban című Netflix sorozatban

Ezek a korlátozott példányszámú alkotások 2021 tavaszától lesznek megvásárolhatók a Dior butikjaiban szerte a világon, valamint a Piaggio Group néhány Motoplex üzletében. A kiegészítők, beleértve a sisakot és a hátsó dobozt, kizárólag a Dior butikjaiban lesznek kaphatók.

Az első Vespa robogó óta eltelt 74 év alatt több mint 18 millió Vespa emblémás robogó készült. A 2013-ast 946 az 1946-ban gyártott Vespa MP6 prototípus ihlette, de azt 125 köbcentis, négyütemű, 3 szelepes, léghűtéses, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, EFI egyhengeres motorral szerelték.

Nekem egyébként nagyon tetszik, és ha az lenne a kérdés, hogy mivel ugorjunk át a Monte Carlói kikötőben horgonyzó yahtunkról a kaszinóba, szerintem ehhez csakis ilyen Vespát választanék, ha épp üzemképtelen a cabrio Porche.

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x