fbpx

Motorkerékpár vásárlás előtt állok

honda CBF600 2006Ivett most vizsgázott nagymotorra, és motort szeretne venni. A tanácsunkat kérte a választáshoz.

“Kedves NaNa!

Először is elnézésedet kérem, hogy levelemmel zavarlak, de azt hiszem, elérkeztem a kismillió cikk elolvasása után, hogy olyan emberhez, főként nőhöz forduljak tanácsért, akinek a szavára sokat adok.

A segítségedet és véleményedet szeretném kérni. 3 hete vizsgáztam egy Honda CBF 600-zal és motorvásárlás előtt állok. Nagyon megszerettem az órák alatt ezt a paripát és a gondolataimban inkább vennék ugyanilyet, viszont mivel a motoros gyakorlatom kimerült az órákban, szeretnélek megkérdezni, hogy neked mi a véleményed? Lehet ez kezdő motor vagy inkább nézegessek kisebbet?

Előre is nagyon köszönöm válaszod!!

Szia, G. Ivett
2016. július 10.”

Szia Ivett!

Bármilyen motor lehet kezdő motor, ha elég óvatos vagy, és tiszteletben tartod a motort, ami egy gép, és mint ilyen, sokkal erősebb nálad. Véleményem szerint jó választás lehet a CBF600, több nő is választja kezdő motornak. Azt is megértem, hogy szimpatikus az a motor, amin motorozni tanultál. Nagyon az ember szívéhez tud nőni az első…

A választásnál érdemes figyelembe venni azt is, hogy mire szeretnéd használni, és hogy milyen stílus tetszik, de talán erre is választ adtál azzal, hogy megszeretted ezt a Hondát, úgyhogy szerintem hajrá!

Rengeteg Honda kép a galériában

Mi a 600-ast nem, csak a Honda CBF125F-et teszteltük, úgyhogy konkrétabbat erről a modellről nem tudok mondani, mert nem ismerem.

Még egy szempont, hogy a Honda CBF600-at 2004-2007 között gyártották, tehát a legfiatalabb verzió is legalább 9 éves. Ha megvan a választottad, mindenképp vigyél magaddal egy hozzáértőt, akik megnézi, hogy ne vegyél zsákbamacskát!

Ha még mindig vannak benned kétségek, olvasd át a CsamClub.hu fórumot. A “Milyen motort vegyek elsőnek” (illetve másodiknak) témában találsz véleményeket, meg kérdezhetsz is…

puszi, NaNa

“Szia NaNa!

Köszi a választ!

Hát, azt hiszem mindent kiolvastam. Úgy látom, ez beállítottság kérdése főként, meg hogy ki kire “hallgat” – férj, oktató, stb. Hát, azt hiszem maradok a CBF-nél, a szívem ehhez húz, na nagyon mást nem is vezettem még éppen így könnyű dolgom van.

Nagyon köszi még egyszer, hogy így “ismeretlenül” válaszoltál a levelemre és mindenképp beszámolok a vásárlásról, mire jutottam.

Szia!”

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x