CsajokMotoros csajok

Mamóca

mocimami04Kislány korom óta szeretek mindent, ami gurul és vezetni lehet! Kipróbáltam már buszt és kamiont is.

Tíz éve sikerült feljutnom egy motor hátsó ülésére. Az egy Suzuki sport motor volt, akkor csapott meg először a szabadság érzése. Azóta több motort próbáltam már ki, de mindig csak utasként. Féltem attól, hogy nem tudnék megtartani saját erőmből egy ekkora vasdarabot, aminek ráadásul még lelke is van.

Azután komoly elhatározásra jutottam! Nem kunyerálok állandóan, hanem megtanulok motorozni. Bizonyítok magamnak, hogy képes vagyok rá! Természetesen kellett hozzá egy családi háttér, aki támogat, valamint az a tény, hogy már kinőttünk a baba kocsik és pólyázó táskák állandó világából, így kicsit gondolhatok magamra is. Mellettem volt a párom és négy gyerkőcöm, akik nagyon büszkék rám. Én természetesen jobban rájuk!

Mamóca profiljaMegvettem egy hónapja életem első motorját egy Honda Shadow VT 600 C-t, akit elkereszteltem „vasmacskának”. Olyan a garázsban, mint egy nyújtózkodó fekete macska. Túl vagyok a KRESZ- és rutin vizsgán, és június 11-én sikeresen túlestem a forgalmin is. A felszerelésemet folyamatosan bővítem, komoly gondot fordítok a védelmi cuccokra.

Lehet hogy nevetségesen hangzik, de már autót is úgy vezetek, hogy közben „fejben motorozok”. Nagy álmom egyszer elmotorozni Szicíliába!

Üdvözletem, további jó munkát Nektmocimami03mocimami01ek!mocimami02

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük