fbpx

Török Ágnes

torok agnes 3Kicsi voltam, 10 éves. A szüleim robogóztak. Mindig könyörögtem anyukámnak had toljam csak a garázsba be a motort.

Aztán megengedték, kisurrantam a kulcsával szóltam a szomszéd lánynak, és már pattantunk is rá elmentünk az erdőbe vele. Nagyon szerettük. Így jött a motor szerelem.

A késöbbiekben megtanultam egy Jawa Mustangon váltani a földes úton. Nagyon jó, sok emlékem van azzal a kis motorral. Sok idöt szántam a felújítására és egy nagyon szép Jawa lett. Sokan megnézték az utakon!

Elkezdtem a jogosítványt, és vettem egy Suzuki TU 250-es motort, ami ocsmányul nézett ki. Nem érte meg annyiért, de hozzám került, és gyönyörű lett, egy álom kis cafe racert csináltunk belőle. Sok-sok kilométert tettem bele, na és megismertem a legjobb barátnômet a Suzuki TU által. Nagyon jó, hogy a motorozás össze tud hozni embereket!

Hamar beláttam egy év alatt, hogy kicsi, így hát lett egy Suzuki Banditám (400-as), akivel már élvezetesebb gurulni. Jelenleg ő a mostani motorkerékpárom és imádom!

Ez az én történetem. Köszönöm hogy végig olvastátok! Széles utat!

torok agnes 6torok agnes 6torok agnes 6torok agnes 6torok agnes 6

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkámat a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook Hozzászólások