CsajokMotoros divat

Milyen frizurát viselj a bukósisak alatt? – VIDEÓ!

milyen motoros frizuraAki motorozik, azt tudja, hogy miért kérdés ez. Azon kívül, hogy lehet beszélgetni a motorozáshoz praktikus frizurákról, és vannak egyszerű trükkök, amik vagy használnak vagy nem, talán javítanak a megjelenésünkön és a konfortérzetünkön. El kell fogadni, hogy a motorozás nem az a frizurabarát tevékenység.

Már régóta érlelődött bennem egy cikk arról, hogy milyen a praktikus frizura motorozáshoz. Sokáig hosszú hajam volt, aztán rövid, majd megint hosszú, majd megint rövid, és most úgy döntöttem, hogy ismét megnövesztem… Azt hiszem van tapasztalatom a motorozós frizurákkal.

Amikor két hete a Facebook csoportunkban is ismét felmerült ez a téma, eldöntöttem, hogy itt az idő, megcsinálom a cikket.

Azt nem tudom, a férfiaknál ez mennyire téma… a legegyszerűbb letolni a hárét nullás géppel és akkor nincs vele baj, csak kell egy jó sapka, hogy amikor leveszed a sisakot nyáron, nehogy napszúrást kapj. Nőknél ez kevésbé kézenfekvő megoldás.

Mi szeretünk azért valahogy kinézni motorozás közben és az után is. Még akkor is, ha néhány év motoros tapasztalatával a hátunk mögött az elvárásaink sokkal kisebbek is magunkkal szemben, mint más hétköznapi nőknek. Legalábbis amikor motorozunk.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Tapasztalatom szerint a hosszú és a rövid frizurának is vannak előnyei és hátrányai is, de arra készülj fel, hogy ha nyáron a harminc fok körüli hőmérsékletben bukósisakot húzol a fejedre, akkor az meleg lesz. A fejed megizzad, a hajad bezsírosodik.

Persze vannak olyan bukósisakok, amiken van szellőző, de mivel a sisak akkor jó, ha szorosan ráfeszül a fejedre, ezért a szellőzőtől sem lehet túl sokat várni. Viszont legalább hangos lesz tőle a sisak.

(Nekem volt egy ilyen bukóm, egy ponton süvített a fejem tetején a szél, amitől hosszabb úton meg is fájdult a fejem, a többi részen meg ugyanúgy hőgutát kaptam. Később leragasztottam ragasztószalaggal, mert még zárva is zavart a huzat. Végül eladtam ezt a sisakot.)

A cikk ötlete addig húzódott, hogy végül úgy döntöttem, hogy nem is cikk lesz, hanem inkább videó. Így született meg a következő felvétel. Ha tetszik, akkor lájkold a videót, és iratkozz fel a Csajok a motoron YouTube csatornájára, hogy legközelebb is kapj értesítést, ha új tartalom kerül fel.

Ha szerinted valami kimaradt, vagy te másképp gondolod, írd meg hozzászólásban itt a cikk alatt vagy a videó alatt. És íme a VIDEÓ:

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

One thought on “Milyen frizurát viselj a bukósisak alatt? – VIDEÓ!

  • Tóth F. Csaba

    Bár pasi vagyok, de 17 évig volt hosszú hajam, motoros kilométereim nagy részét úgy tettem meg. (Szakállam is volt.) Én fejkendőt viseltem, mert védte a hajamat a sisaktól és fordítva, praktikus volt, mert csak bevágtad a mosógépbe időnként és kész, viszont mi a rákot csinálsz a bukó belsejével (Kiskőrösi forever 😉 XD). Nagyon élveztem, amikor hátulról sütött a Nap, és láttam, hogy lobog a szélben a hajam! Utána a legbikább fésűvel, a hajamat és a fésűt is marokra fogva téptem ki belőle a csomókat, fél marok haj/menet, de ez se zavart. Ha ritkán utast vittem, akkor becsavartam a kendő alá, úgy nem kellett fél kiló hajat kiköpködnie szegénynek menetenként. (A mozdulat a mai napig a kezemben van.) Szóval én csak természetesen. Na, ez a motorrajongó kislányomnál lesz igazán érdekes. Pláne mert (ön)fodrász hajlamai is vannak (4 évesen SK lenyeste a frufruját, évekig tartott, mire nagyjából el lehetett tüntetni az eredményt :O)…
    Köszi NaNa! Hiányt pótoltál! 😉

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük