fbpx

Harley-t nyert a teniszcsillag

Az orosz teniszcsillag, Maria Sharapova veretlen szériáját tovább nyújtotta, és az elmúlt vasárnap megnyerte pályafutásának 18. címét a Vera Zvonereva elleni meccsen a Qatar Openen.

Januári Ausztrál Openen elért eredménye és a mostani 6-1, 2-6, 6-0-as qatari győzelme után Sharapováról elmondhatjuk, hogy mind a 14 idei játszmáját megnyerte eddig. De ez a legutóbbi nem csupán a WTA Tour történek eddigi legnagyobb nyereményért, 414000 amerikai dollár (kb. 83 millió forint) díjat hozott a csinos orosz versenyzőnek, hanem ezúttal a győztesnek felajánlott, fekete Harley-Davidson V-Rod is az ő tulajdona lett.

{loadposition cikkreklam}

Az még kérdéses, hogy a sikeres teniszező – akit a Dubai Openen összesorsoltak a magyar Szávay Ágnessel, de az orosz versenyző visszalépet első közös megmérettetésüktől – mit fog kezdeni a vadonatúj kétkerekűvel. Mindeddig ugyanis nem motorozott, de reméljük, a motoros nők tábora ismét bővül egy hírességgel.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutását 1995-ben kezdte gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgázott a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkáját a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írta. 2006-ban alapította meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook Hozzászólások