fbpx

Megújult a Csajokamotoron.hu oldal

Csajok a motoron új címlap

Már öt év is eltelt azóta, hogy a Csajokamotoron.hu oldalon nagyobb karbantartást végeztünk. Most a koronavírus járvány miatti bezártság alatt – ha már motorozni nem lehet – pont alkalmas volt az időpont egy kis megújulásra.

Az elmúlt két hónapban rengeteget dolgoztunk a háttérben, hogy minél hamarabb elindulhasson az új verzió. Az régi oldalon ugyanis a tavalyi frissítés, a CsamShop.hu leválasztása után sem oldódtak meg a technikai problémák. Az utóbbi hetekben már naponta leállt a szerver a nagy leterheltségről, tehát valamit lépni kellett.

Az oldal még nekem is új, még én is tesztelgetem a beállításokat, így a napokban még előfordulhat, hogy egyik nap még ilyen volt, másik nap olyan. Azért persze próbáltunk egy végleges verzióval előrukkolni. Hogy minél kevesebb legyen a fennakadás és hogy ne kelljen duplán dolgozni, ideje volt elindulni.

A funkciók közül egyelőre az apróhirdetések elmaradtak. Mivel túl nagy érdeklődés nem volt irántuk, ha nem hiányzik majd nagyon, akkor lehet, hogy nem is kerül vissza. A linkgyűjtemény szintén nem mozgatta meg az olvasókat, tehát ettől is megszabadultunk. Helyette a motorosnők.lap.hu linken minden olyan linket megtalálsz, ami érdekes lehet a motoros nőkkel kapcsolatban.

Jó hír viszont, hogy a Motoros Film Adatbázis, ami korábban eléggé elrejtőzött az oldalon, most új külsőt és könnyebb elérhetőséget kapott. Még készülünk egy még feltűnőbb megjelenéssel a főoldalon, de ez egyelőre nem olyan sürgős, vannak fontosabb feladatok is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nekem nagyon tetszik, hogy az új oldal sokkal gyorsabb és sokkal egyszerűbb is. Mintha egy hatalmas, sziklákkal teli zsákot tettem volna le. Remélem hosszú távon is beváltja a hozzá fűzött reményeket, és főleg azt, hogy az olvasók is megszeretik az új külsőt.

Hamarosan részletesen is kikérem majd a véleményeteket, de addig is örülnék, ha leírnád hozzászólásban az első benyomásodat róla.

Szerinted milyen lett?

 

 

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x