fbpx

Megújult a Csajokamotoron.hu oldal

Csajok a motoron új címlap

Már öt év is eltelt azóta, hogy a Csajokamotoron.hu oldalon nagyobb karbantartást végeztünk. Most a koronavírus járvány miatti bezártság alatt – ha már motorozni nem lehet – pont alkalmas volt az időpont egy kis megújulásra.

Az elmúlt két hónapban rengeteget dolgoztunk a háttérben, hogy minél hamarabb elindulhasson az új verzió. Az régi oldalon ugyanis a tavalyi frissítés, a CsamShop.hu leválasztása után sem oldódtak meg a technikai problémák. Az utóbbi hetekben már naponta leállt a szerver a nagy leterheltségről, tehát valamit lépni kellett.

Az oldal még nekem is új, még én is tesztelgetem a beállításokat, így a napokban még előfordulhat, hogy egyik nap még ilyen volt, másik nap olyan. Azért persze próbáltunk egy végleges verzióval előrukkolni. Hogy minél kevesebb legyen a fennakadás és hogy ne kelljen duplán dolgozni, ideje volt elindulni.

A funkciók közül egyelőre az apróhirdetések elmaradtak. Mivel túl nagy érdeklődés nem volt irántuk, ha nem hiányzik majd nagyon, akkor lehet, hogy nem is kerül vissza. A linkgyűjtemény szintén nem mozgatta meg az olvasókat, tehát ettől is megszabadultunk. Helyette a motorosnők.lap.hu linken minden olyan linket megtalálsz, ami érdekes lehet a motoros nőkkel kapcsolatban.

Jó hír viszont, hogy a Motoros Film Adatbázis, ami korábban eléggé elrejtőzött az oldalon, most új külsőt és könnyebb elérhetőséget kapott. Még készülünk egy még feltűnőbb megjelenéssel a főoldalon, de ez egyelőre nem olyan sürgős, vannak fontosabb feladatok is.

Nekem nagyon tetszik, hogy az új oldal sokkal gyorsabb és sokkal egyszerűbb is. Mintha egy hatalmas, sziklákkal teli zsákot tettem volna le. Remélem hosszú távon is beváltja a hozzá fűzött reményeket, és főleg azt, hogy az olvasók is megszeretik az új külsőt.

Hamarosan részletesen is kikérem majd a véleményeteket, de addig is örülnék, ha leírnád hozzászólásban az első benyomásodat róla.

Szerinted milyen lett?

 

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x