Hírek

Természetvédő Tomracing

tomracing fold napja motoros family faultetes 10A Föld Napja alkalmából 15 vadgesztenyefát ültettek el a Városligeti fasoron a MOL Motoros Family tagjai, köztük a Tomracing Motorsport Team.

 

A csapat rendszeresen részt vesz jótékony rendezvényeken, így természetes volt valamennyi versenyzőnek, hogy ezúttal is teljes létszámban legyenek jelen a természetvédelmi kezdeményezésen.

A motorosokból, robogósokból álló Motoros Family tagjai – Harsányi Levente, Kárász Róbert, Kovács Áron és Polyák Lilla – a Föld Napján ásóra cserélték a kétkerekűeket, és újabb fákkal gazdagították a Városligeti fasort.

„Hétköznapi motoros vagyok, így örömmel csatlakoztam a kezdeményezéshez. Nagyon tetszik a mozgalom legfőbb célja, hogy közösségi összefogással mindenhol segítsünk, ahol tudunk. Nagyon sok családi vonatkozású dolog van, amihez találtam rokonságot. A faültetéshez egy gyerekkori történetem fűződik, a játszótér-felújítás kétgyermekes apukaként adja magát, de szívesen veszek részt majd a gasztrotúrákon, és a biztonságos közlekedéshez is örömmel adom a nevemet és az arcomat. A motoros társadalom komoly erő, így ha meg lehet nyerni egy-egy hasonló rendezvényre, akkor arra igenis sokan odafigyelnek. És ez nagyon jó dolog a jövőre nézve” – jelentette ki Kovács Áron, a Class FM műsorvezetője.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában

A mostani eseményhez csatlakozott a Tomracing Motorsport Team összes tagja, köztük a két csapatvezető, Miklósy Tamás és Biel Richárd, illetve a versenyzők: Gyutai Adrián, Kulman Miklós, Radák „Radír” János, valamint Simon Csaba.

„Kárász Róbert, a Mol Motoros Family egyik nagykövete keresett meg minket a Föld Napjára szervezett faültetési program ötletével, amelyhez örömmel csatlakoztunk. Valamennyi versenyzőnk részt vett az akcióban, melynek keretein belül 15 vadgesztenyefát ültettünk el a Városligeti fasoron, majd az esemény végén elhelyeztünk két emléktáblát. A mozgalom havonta szervez hasonló fontos társadalmi rendezvényeket, és ha hívnak, mi a továbbiakban is partnerek leszünk” – árulta el Miklósy Tamás.

 tomracing fold napja motoros family faultetes 8tomracing fold napja motoros family faultetes 17tomracing fold napja motoros family faultetes 20

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük