EseményekHírekMotoros találkozó

Három év után Sirok BikeWeek újratöltve

21. Sirok BikeWeek 2023

Volt bőven időnk arról álmodozni, vajon milyen lesz a viszontlátás öröme a Siroki kútvölgyben. Három évig csendes volt az erdő, idén viszont újra, mindenféle korlátozások nélkül megrendezték a Siroki motoros hetet.

21.alkalommal látogathattuk meg az ország egyik legnagyobb motoros rendezvényét. A programok szerdától vasárnapig várták az érdeklődőket, de voltak, akik már napokkal ezelőtt megérkeztek a tett helyszínére. Sok baráti társaság, család időzíti a nyaralását július végére, hogy együtt szórakozhassanak Sirokban. Vonzza őket a színvonalas zenei kínálat.

Idén többek között fellépett a fesztiválon a Road zenekar, az Aurora, a Lord, Ganxsta Zolee & Kartell. És természetesen bőven akadtak motoros programok is, mint pl a Hill Climb, a hegyi felfutó verseny ami az egész országból vonzza az extrém motorsport szerelmeseit.

Sokan ilyenkor felfedezik a környéket, meglátogatják a Siroki várat, gurulnak egyet a Mátrában, vagy csobbannak egyet a bükkszéki strandon. Úgy vélem sokak számára vonzó, hogy egy látványosságokban gazdag környékre érkeznek.

Még több kép a Sirok BikeWeekről a galáriában

Akik gyakran járnak Sirokba tudják, hogy itt mindig esik az eső legalább egyszer. Idén sem maradt el az égi áldás, kicsit megbolygatta a szombat délutánt, de végül a felvonulást is meg tudták tartani.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Remélem jövőre Veletek ugyanitt találkozunk.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük