HírekMotorokMotorozás

Eladó J-Lo Hayabusája

Beyonce Knowles and Jennifer Lopez on Silver HayabusaKeveset futott, szinte gyári állapotú 7 éves Hayabusa eladó hölgy tulajdonostól.

Azt mondják egy „gyűjtő” nem teljesen normális. Nyilván kell valamiféle elvakultság ahhoz, hogy az ember pénzt, időt és energiát áldozzon ritka tárgyak felkutatására, megvásárlására, és ha szükséges felújítására. A motorozás hőskorának veterán gépei ma már csillagászati áron cserélnek gazdát, bár az ilyen tulajdonosváltások egyre ritkábbak.

 

Persze ha motorok gyűjtéséről van szó, nem feltétlenül kell öreg masinákra gondolni, lehet sztárok által használt kétkerekűekre is „utazni”. Nyilván a Rossi által a Man szigeten használt R1 sok motoros érdeklődésére számot tarthatna, de mi a helyzet egy énekesnő által „használt” géppel?

Az egykori latin popdíva, J-Lo, és a jelenleg is aktív Beyoncé még 2003-ban forgatott egy közös Pepsi reklámot, ebben tűntek fel az üdítőital gyártó cég színeire festett Hayabusák. Anno egy híres fotósorozat is készült a csajokkal és a motorokkal, ami bejárta a netet. A J-Lo által használt Busa egy brit Honda kereskedésbe került és csekély 20’000 fontos áron eladó (egy jelenlegi új modell ára alig 11’000 font).

A masinát valamikor a 2004-es év második felében helyezték forgalomba és például a tavalyi NEC motorkiállításon is látható volt. A gépsárkány alig futott, mindössze 160 kilométer van az órájában, gyakorlatilag gyári állapotú, mindössze az egyedi fényezés és a beépített LED-ek teszik különlegessé. No meg persze a története, és az énekes sztár, aki egykor a motoron pózolt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book


Olvasd az eredeti oldalon!Jennifer Lopez on Silver Hayabusa

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük