fbpx

A legzsúfoltabb európai városok

A holland műholdas navigációs cég a Tom Tom forgalom-visszajelző rendszerét használta,hogy összeállítsa Európa legzsúfoltabb városainak listáját.

 

Az eredmények alapján a húsz legzsúfoltabb város csökkenő sorrendben: Brüsszel, Varsó, London, Wroclaw, Toulouse, Lyon, Edinburgh, Marseille, Párizs, Manchester, Bradford, Belfast, Oxford, Milánó, Birmingham, Zürich, Oslo, Róma, Aberdeen és Nápoly.

{loadposition cikkreklam}

 

Összehasonlítva az előző év eredményeivel, az Egyesült Királyságban és Franciaországban romlott a helyzet, és az összes európai ország közül az Egyesült Királyság a legzsúfoltabb.

A TomTom cég azt javasolja, hogy azok az eurólai sofőrök, akik szeretnék elkerülni a közlekedési dugókat vegyék célba Spanyolországot, Svájcot, Norvégiát, Magyarországot, Írországot vagy a Cseh Köztársaságot. Ezek az országok csak 1-1 várossal szerepelnek a legzsúfoltabb helyek ötvenes listáján. Magyarországon természetesen Budapest ez a város.

NaNa

Motoros újságírói pályafutását 1995-ben kezdte gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgázott a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkáját a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írta. 2006-ban alapította meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook Hozzászólások