CsajokHírekMotoros divat

Karácsonyi motoros ajándék gyermekeknek – Motorszerelő játék

motorszerelo jatek 1Már karácsonyi lázban ég mindenki, és ez az őrület a motoros családokat sem kerüli el. Sokan gondban vannak, mit is ajándékozzanak a család legkisebb tagjainak. Az igazán fanatikus anyuka, vagy apuka mi mást ajándékozna gyermekének, mint valami motoros cukiságot.

A plüssállatok és a hajas babák helyett most egy igazán menő cucc kerülhet a karácsonyfa alá, mellyel az oviban a legnagyobb király lehet csemeténk. Íme egy igazán stílusos, motoros gyermekjáték tipp.

Ez a menő ajándék nem más, mint egy gyermekek számára készített, játék-motorblokk, mely a valódihoz nagyon hasonlít, és a játék közben egyes működési elvekkel, alkatrészekkel is megismerkedhet a kis szerelő.

A játék készítői már 3 éves kortól ajánlják a több, mint húsz darabból – szerszámokkal és kiegészítőkkel együtt – álló, műanyag, V2-es szettet, mellyel a kicsik megismerkedhetnek azzal, milyen is valóban munkálkodni egy ilyen gépezeten.

motorszerelo jatek 3

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A közel 30 cm magas motorblokkon való ténykedés közben a gyerkőcök többek között megtanulhatják, hogyan kell olajszintet ellenőrizni, gyújtógyertyát, légszűrőt és olajszűrőt cserélni. Továbbá a főtengely fogatásakor megfigyelhetik, hogyan mozognak a dugattyúk a hengerekben le és fel, ami igazán jó mókának ígérkezik.

Mivel a gyerekek imádják a fényeket és a hangokat, ez a műanyag motorblokk tud világítani, és motorhangokat is kiad magából a hitelesség kedvéért, mely funkciókat elemek működtetnek. Ha gyermekünk egy ilyen, vagy ehhez hasonló játékot nyüstöl majd az ünnepek alatt, biztosak lehetünk abban, hogy a későbbiekben egy valódi motorra vágyik majd.

motorszerelo jatek 2

Szóval kezdhetünk gyűjteni az első saját gépére. Addig elég lesz beruházni a műanyag változatra, mely ára csupán közel 50 dollár (14 400 Ft). A nem mindennapi ajándék több játékkereskedő cég ajánlatában megtalálható, így ezen az oldalon is rendelhető.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük