fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Több ezer motoros volt kíváncsi a 35. Biker Fest-re az elmúlt hétvégén

35. Biker fest Lignano SabbiadoroSzámos olasz és nemzetközi trend született ezen a rendezvényen korábban. Nem véletlen, hiszen a Biker Fest Custom Bike Show a legrégebbi hagyományokkal rendelkezik Európában. Az első Biker Festet 1987-ben rendezték Udinében, tehát itt ragyogott fel először az európai motorépítők világának fényes csillaga.

Abszolút exkluzív az IMC (Olasz Motoros Bajnokság) döntője és az AMD világbajnokság egyetlen olaszországi időpontja, Európa legszebb motorjainak kiállításával. A világ minden tájáról érkeztek vendégek és zsűritagok, hogy kihirdessék az egyes kategóriák dobogósait.

A parkolóban már kora reggel óta visszhangzottak a bömbölő V8-as amerikai autók. Ez egy varázslatos híd Lignano és az amerikai álom között.

Már csütörtöktől kezdve lehetett jelentkezni a Motoclub Morena által szervezett motoros túrákra, majd “Szombat Esti  láz” címmel felvonulást szerveztek a város festői, éjszakai utcáin. A siker nem maradt el. Az immár hagyományosak mondható felvonuláson a motorosok benépesítették a gyönyörű Lignano Sabbiadoro utcáit. Több ezer motorkerékpár vett részt mérettől, formától és márkától függetlenül, ami méltán testesíti meg az esemény szellemét.

35. Biker fest Lignano SabbiadoroDélután 3 órától Lignano amúgy is forró levegője a színpadra lépő Pin Up lányoktól forrósodott fel. A filmek Amerikájának álomszerű képeiből kiragadott gyönyörű lányok versenyében 8 lány vett részt Olaszország és Európa különböző régióiból. A hatodik alkalommal megrendezett Miss East Cost Sweet Pin Up versenyen a milánói Cristina Oddo, művésznevén Twincle Red lett.

Esténként a Motoviaggiatori utazási beszámolóit hallgathatták meg a résztvevők. Napközben pedig a motorosok  kipróbálhatták a legnagyobb gyártók legújabb motorjait. Mivel most az elektromos járművek kerülnek előtérbe, bőséges helyet kaptak az elektromos mobilitás ágazatának képviselői. Ezt a speciális részleget 2. E-Mobility Village-nek nevezték el.

A rengeteg program között az Off Road Area-ban a terepjárművek bázisa volt, ahol a fogyatékkal élő gyermekeket is bevonták azáltal, hogy navigátorok lehettek egy napra. Teljes biztonságban mozoghattak a földúton, tesztelve a nagy teljesítményű terepjárók képességeit.

A buli ideje alatt élőben játszott az Animal House, majd az In Rock akusztikusan tette fel a habot a tortára. Este 11-kor Lady BB burleszk showja élénkítette a motorosok és a sok látogató hangulatát.

Az idei 35. Bike Show Covid-kompatibilis kiadása bebizonyította, hogy a minden országból származó motorosok a hosszú szakálluk, a tetoválásaik és szokatlan megjelenésük ellenére képesek betartani a szabályokat és az együttélés elveit egy kiváló buli kedvéért.

Reméljük jövőre már bárki szabadon látogathatja ezt a rendezvényt is!

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x