CsajokHírekMotoros divat

Légzsák kompatibilis motoros ruházat: LTD AIR SUIT

Gimoto légzsák-kompatibilis motoros ruházatVégre megérkezett az új AIR kollekció, amelyet további rugalmas betétekkel terveztek, hogy lehetővé tegye a megfelelő tágulást a piacon kapható összes belső légzsákrendszerhez, így biztosítva a legjobb kényelmet és tökéletes illeszkedést minden helyzetben.

A GIMOTO új AIR COMPATIBLE öltönyei a forradalmi V-RACE RR HYBRID légzsákrendszerrel is kaphatók, ez a rendszer mechanikusan vagy elektronikusan aktiválható, attól függően, hogy Ön mit szeretne, és 14 literes légpárnát fejleszt ki, amely jóval meghaladja a piaci szabványokat.

Ez az új légzsákrendszer, amely bármilyen AIR COMPATIBLE bőrruhába beszerelhető, átfogó védelmet nyújt a hát, a kulcscsontok, a mellkas és a csípő felett.

A GIMOTO V-RACE RR HYBRID az egyetlen versenyzői légzsák, amely 2. szintű EN 1621/4:2013 CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Légzsákot mindenkinek!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Újratöltésének egyszerűsége szinte lefegyverző, a végső felhasználónak egyszerűen be kell helyeznie egy új CO2 GIMOTO patront és a mellékelt szerszámmal újra kell élesíteni a rendszert, ehhez az eljáráshoz nem lesz szükség technikai segítségre.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük