fbpx
EseményekMotorokMotorozásMotorverseny

Csajok az élen

altA hétvégi magyar bajnoki futamon jeleskedtek a lányok.

Június 2-3-án a Pannóniaring adott otthont az Alpok-Adria versenysorozat aktuális futamának, a verseny magyar bajnoki futam is volt egyben. Két versenyzőnőnk is indult a versenyen: Kis Viktória (Superbike) és Kovács Niki (Superstock600).

Kezdetben az időjárás okozott fejtörést a versenyzőknek, ugyanis péntek és szombat reggel is vizes aszfaltra ébredt a depó. Szerencsére a futamokra a pálya felszáradt, így Niki a dobogó magyar bajnokság dobogójának 3. fokára állhatott, míg Viki az 5. helyet szerezte meg. Az Alpok-Adrián Viki kategóriájában 20., Niki pedig 19. lett. 

 

„Nagyon örülök, hogy sikerült kétszer is megjavítanom az eddigi legjobb köridőmet, de bevallom, kicsit többet vártam magamtól. Mivel ez volt az első 14 körös versenyem ebben a kategóriában, igencsak elfáradtam a végére. Annak azonban kifejezetten örülök, hogy álltam a csatát a fiúkkal, és a magyar bajnokságban értékes pontokat szereztem az ötödik helyemmel” – jelentette ki Kis Viktória, aki mindenképpen ott szeretne lenni a hétvégi magyar bajnokin a Hungaroringen.

 „Ezt a hétvégét és ezt a versenyt a sírból hoztam vissza, így nagyon örülök a harmadik helynek. Hatalmasat küzdöttem magammal, a motorral és persze a többiekkel. Ha gyorsabban átrágom magam a lassabbakon, előbbre is végezhettem volna, de ne legyünk telhetetlenek! Az azért sok mindent elárul, hogy a legutolsó körben futottam meg a legjobb időmet, ami ugyan elmarad a tavalyi legjobbamtól, de így is sikerült 2’01-es időt futnom. Csodálatos érzés volt ismét az első háromban végezni, ezúttal hazai pályán, a csapatom, a családom és a barátaim jelenlétében.” – mondta Niki a verseny után.

Gratulálunk Csajok! altalt

 superbikesuperstock600

 

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x