Kiemelt

Motoros horoszkóp: a 2022-es év előrejelzése nőknek, női szemmel

Motoros Horoszkóp 2022 víz tigris éve holdújév

A kínai asztrológia szerint a mai újholddal kezdődik a Víz Tigris éve. Ez is megérne egy cikket, de most maradjunk a nyugati asztrológiánál, amely nagy felébredéseket, megértéseket ígér erre az évre, elsősorban a nőknek.

  • Radikális megújulás.
  • Gondolkodásunkban felszabadulunk.
  • Törekedni kell a félelem nélküli állapotra, a szabadság megélésére.

Ezek a legfontosabb szempontok ebben az évben.

Február közepére mindenkiben letisztulnak a gondolatok. De ehhez az kell, hogy ne legyél negatív, állítsd meg a kívülről jövő negatív hatásokat. Merjél hálás lenni azért, amid van. Ne add másnak az energiádat, tartsd meg és használd jól.

Ez az év a nők éve. Számmisztikailag a 2-es a hold, az anyaság, a nőiesség és a szeretet száma. Ha a ketteseket összeadjuk (2022) a 6-os, a Vénusz uralma alatt áll. Az egész évre jellemző ez, de márciustól júniusig különösen erősen működtethető a nőiesség varázsereje, tisztasága, a segítő szeretet energiája és a gyógyítás. Átvarázsolhatod az életed a gondolatokkal, figyelemmel és a jó kommunikációval. Új korszakot lehet ezáltal elindítani. A női erő kerül idén az előtérbe.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Pénzügyileg sajnos ez nem a meggazdagodás éve. Mérlegelni kell a befektetéseket. Próbáljuk reálisan látni az életünket.
Idén nagyon hatnak az érzelmi energiák, a család, a szeretet. Megnő az igény az olyan művészetek iránt, mint a zene, költészet, festészet, tánc. Mindenben a harmóniát keressük.

2021 az igazi változások éve

Itt az ideje a családi viszonyokat rendezni. Szétszedni, újragondolni, és összerakni úgy hogy az jól működjön. Ez minden kapcsolatra vonatkozik, pár, testvér, szülő.

Rakjunk rendet magunk körül, minden szinten!

Döntéseket kell hoznunk. Keressük meg a valódi értékeket. Sokan az idén fogják megtalálni az „IGAZI” párjukat.

Érdemes a régi kapcsolatokat is feléleszteni, ha csak egy kis apró szeretet magocska is van még benne. Ha egy halott kapcsolatba ragadtál, (nincs érzelem, nincs szex, nincs közös téma – a banki törlesztés nem az – nincs közös cél) érdemes elgondolkodni a változtatáson. Belebetegedhetsz a tartalmatlan, üres, energiátlan kapcsolatba.

TE! NŐ!

A hatalom a Te kezedben van ebben az éveben. És ez a hatalom a szeretet, a gyengédség és a nőies báj – ,em lesz több ilyen lehetőség. ÉLJ VELE!

Az igazi motoros csajoknak sajnos nem jó hír, hogy idén többet kell otthon maradniuk, mint szeretnének. Ez sokaknál bezártság érzést okoz majd. Találjátok meg otthon azt a tevékenységet, amiben jól érzitek magatokat. A gyerekre (ahol van) érdemes több figyelmet fordítani, hogy javuljon a kapcsolat.

Olvasd el, hogy melyik csillagjegy motorozik a legtöbbet! 

Azért természetesen lesznek kisebb-nagyobb túrák, ami veszélyekkel is járhat. Figyeljetek jobban, mint szoktatok, és ne csak magatokra, hanem társaitokra is, de leginkább a szemből érkező ismeretlenre. A szokásosnál többet kellene idén kommunikálni a barátokkal, bármilyen témában.

Vigyázzatok magatokra!

Ez egy általános elemzés, nem személyre szabott. A személyre szóló, természetesen sokkal pontosabb és részletesebb, precízebb. Ha szeretnél személyes elemzést, fordulj hozzám bizalommal!

Lapozz tovább, ha kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok az egyes jegyeknek!

Wittmann Ilona

Talamasca Ezoterikus Alapítványnál tanulta ki a Karma Asztrológiát. Ha szeretnél belelátni a jövődet érintő dolgokba az asztrológia segítségével, nagyon szívesen segít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük