CsajokKiemeltMotoros csajok

Ecsegi Szandra Versenycica: Azt éreztem, tartozom valahova

ecsegi-szandra 5

A barátokkal járok túrázni, és visznek a hátsó ülésen. Annak ellenére, hogy már tudom, milyen a vezetés, még mindig szeretek utasként is menni. Mind a kettőt imádom, bár persze a vezetés kicsit izgalmasabb. Rengeteg motoron utaztam már, kb. 20-nál tartok. (Egy ideje már nem számolom.) 5-öt vezetettem már.

Az egyik legnagyobb észrevételem a motoros társadalomról, hogy hihetetlen, mekkora összetartás van, meg ismeretség nélküli segítség, jószívűség. Nem tapasztaltam más területeken ilyet. Boldog vagyok, hogy ennek a részese lehetek én is, mert jobb egy olyan közösségben lenni, ahol ha szeretetet adsz, azt is kapsz vissza! Igazi nagycsalád ez!

Jelenleg heti 4-szer vezetek (2 rutin, 2 Zümi), és egy egész hétvégi nap általában túrázom. Jövő héten megyek rutin vizsgára, utána jöhet a forgalmi is. Ezek egy Hornet 600-ason lesznek. Pünkösdi programom, mondanom sem kell, hogy gyakorlás ezerrel esőben, megfázva is. Nincs mese.

ecsegi-szandra 4Jogsi után első utam a legjobb Barátommal/Mesteremmel lesz, köszönetként a sok segítségért. Utána pedig 2-6 fős csapatban fogok menni eleinte kisebb, majd egyre nagyobb túrákra. Augusztusban lehet, hogy Erdély a cél.

Úgy érzem számomra a motorozás egy olyan dolog, amit sosem szeretnék abbahagyni. Teljesen kitisztul tőle a fejem, ha netán valami miatt nincs jó kedvem, már a szimpla motoros témás beszélgetésektől is sokkal jobban leszek. Teljesen feltölt energiával, és boldog vagyok tőle.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A munkahelyen 5-6 óra fejlesztés-gondolkodás után szoktam érezni, hogy kicsit beáll az agyam, elfáradok, nem igazán segít olyan nagymértékben a kinti akvárium nézegetése sem, vagy a sétálás. De tudom, hogy lassan majd megyek, és vezetni fogok, ezt lelkesen mindig közlöm a kollégákkal, akik örömmel, figyelmesen, széles mosollyal hallgatják az élményeim, és érdeklődnek. Utána jobb visszazökkenni a munkába feldobott hangulattal.

ecsegi-szandra 10Zümivel sokáig elleszek szerintem, nyáron lesz bőrcuccom is, illetve új sisak/kesztyű is. Fő színünk a fekete–fehér marad, megborsozva egy kis magentával, aztán ha megunom, akkor a magenta helyett lehet más szín, és Zümin sem kell hozzá túl nagy átalakítás.

Tervezni fogok túrákat/felvonulásokat is. Ismerkedem lassan majd az RBiker csapattal is, lehet, hogy segíteni fogok nekik fejleszteni az alkalmazást, ha az időm is úgy engedi. Nem beszélve a saját alkalmazásomról sem. Pár év múlva szeretnék egykerekezni is. Néha fogok motorokat kibérelni, hogy kipróbáljam őket, legyen hasonlítási tapasztalatom.

Ha letelik a két év, már megvan az első utasom is, kit fogok néha vinni, hogy átadjak neki az élményből. Na, és persze majd segítek én is a kezdőknek is, hiszen tapasztaltam, hogy ez milyen nagyszerű dolog: segíteni a másoknak/kisebbnek. Szóval rengeteg minden vár rám/ránk. Pörögni fogunk szó szerint.

ecsegi-szandra 15

Boldog vagyok, hogy elkezdtem, és hogy a fél év alatt sosem történt igazán baj, remélem ez így is marad. Estem már kétszer, egyszer ki is repültem szó szerint a motorból, tanulásnak és tapasztalatnak szerintem ez nem gond, csak ne legyen súlyos sérülésünk! Ezért is kell a motoros felszerelés! Azon ne spóroljatok, mert nem mindegy, hogy fel tudtok–e újra ülni a motorra max kisebb kék-zöld foltokkal, azután, hogy történt valami.

A másik, amit javasolni tudok nektek: Ne féljetek az esőtől! Én mióta az egész vezetést elkezdtem, állandóan esik, valahol örülök neki, hogy ilyen körülmények között kell tanulnom motorozni, mert a való életben szerintem ennek nagy haszna lesz! Más minden, nyilván kicsit veszélyesebb, de nem kell félni tőle.

Gyakoroljatok! Egyedül vagy többen nagyobbaktól, vezetéstechnikai tréningeken, ezek nagyszerű, valódi értékű dolgok!

Köszönöm a bemutatkozási lehetőséget! Széles utat kívánok Mindenkinek!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük