HírekKultúraMotoros zene

“Antonia aus Tirol” mostantól Antonja

Van egy osztrák motoros nő, aki hazájában buli és popénekesnőként lett népszerű, nééhány éve műfajt váltott, és a rock színpadán is megméretteti magát.

Az énekesnő műfajt vált, mostantól csak rockzenét csinál. Az énekesnő a művésznevét is megváltoztatja “ANTONJA”-ra. Buli- és popénekesnőként vált ismertté (német pop).

Több mint 12 listahelyezés, egy No. 1 sláger és több mint 10 top 100-as sláger fűződik az osztrák énekesnő nevéhez. Amikor azonban úgy döntött, hogy a szívére hallgat és mostantól a rockdalok következnek, úgy döntött, hogy a jövőben angolul is felveszi a dalait.

Új hangzásvilágát a rock and roll, a 80-as, 90-es évek rockja, a glam rock és a country ihlette. Slágereiből több mint 6 millió lemezt adtak el, több platina és arany díjat kapott. Legendás “téli turnéján” 10 év alatt 3 millió német nyelvű és nemzetközi rajongó előtt énekelt. “Antonia aus Tirol” az elmúlt 20 évben több mint 4000 élő fellépésen játszott.

Antonja változást akart, így a korábbi “Antonia aus Tirol” a jövőben más lesz, rockos lesz. Még a nevét is megváltoztatta, hogy ezzel is jelezze ezt. Antonja követi a szívét, követi a szenvedélyét, a rockzenét.

ANTONJA első rockdala, a “What a Night” című dal 2021 novemberében debütált. A dal üzenete, hogy törj meg minden szabályt, semmi sem megy kockázat nélkül, dobj el minden gátlást! Nem számít, hogy mások mit gondolnak és mit beszélnek rólad, hallgass a szívedre és a szenvedélyedre! A legfontosabb, hogy jól érezd magad. Ha érzed a szikrát, csak csináld, még akkor is, ha mások őrültnek tartanak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

ANTONJA legújabb rock kislemeze 2024 március 21-én debütált a YouTube-on “SHADOW FIGHT” címmel. A dalszöveg az emberi egó elleni örökös harcról szól. Hogyan jelenik meg árnyékként a falakon és kísér végig az életünkön. Erőteljes gitárriffekkel és sokoldalú hangjával mesél ennek a harcnak a magasságairól és mélységeiről.

Antonja, aki az ausztriai Linzben született, Spanyolországban él, és korábban német nyelvű zenét készített, de néhány éve a nemzetközi porondra lépés reményében angolul is elkezdett zenét szerezni. A művésznő változást akart, és a szíve már fiatalkora óta a nemzetközi rockzenéért dobog, ami korábbi fellépéseiben mindig is jelen volt.

És természetesen ahogy az egy valódi rockzenésztől elvárható, motorozik is.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük