Mx Open Memorial of Bence Szvoboda

Mx Open Memorial of Bence Szvoboda

Mikor

2024/03/17    
Egész nap

Hol

Piliscsév
Krosszpálya, Piliscsév

Esemény típusa

Mx Open Memorial of Bence Szvoboda

Szvoboda Bence Emlékverseny – Egy Példakép Tiszteletére

Az év egyik legmeghatóbb pillanata közeleg, amikor szívünkben emlékezünk meg Szvoboda Bencéről, aki tavaly tragikusan életét vesztette. Bence nem csupán egy versenyző volt, hanem példakép, és barát, akire büszkék lehettünk.

Az emlékére rendezett verseny, a Mx Open Memorial of Bence Szvoboda, méltó tisztelettel és megható emlékezettel szolgál azok számára, akik szerették őt és felnéztek rá. Az esemény időpontja 2024. március 17., melynek a méltán híres piliscsévi pálya ad otthont, ahol Bence maga is számtalanszor bizonyította tehetségét és szenvedélyét a sport iránt.

A magyar közönség számára ez egy ritka lehetőség, hogy élőben lássa és átélje azt a magas szintű versenyzést, amit Szvoboda Bence képviselt. A piliscsévi krosszpályán összegyűlő nemzetközi mezőny garantálja, hogy az emlékverseny egy felejthetetlen élmény lesz mindazoknak, akik tisztelték és szerették őt, valamint mindazoknak, akik a motorosport iránt érdeklődnek.

Az Mx Open Memorial of Bence Szvoboda célja, hogy megmutassa a magyar közönségnek azt a szenvedélyt és elszántságot, amit Bence mindig is magáénak vallott. Legyünk együtt ezen a különleges napon, hogy közösen emlékezzünk és ünnepeljük azt a személyt, aki örökre velünk marad szívünkben.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Várunk minden érdeklődőt, nézőt és versenyzőt!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt