fbpx

Dandi: folyamatban a 125-ös jogsi…

dandi260Rövid kis életem utóbbi öt évében két meghatározó dolog van: motor és szerelem. Ugyanis nálam ez a kettő együtt jár.

Van egy pofás kis robeszom, ami igaz nem kezes bárány, de imádom a kihívásokat, és van egy csodás motoros barátom, akit mindenkinél jobban szeretek.

Tizennyolc éves, csornai csaj vagyok. A motorozós „karrierem” kb. 12 éves koromban kezdődött, amikor is bátyám hisztizett anyuméknak, hogy vegyenek már neki egy kismotort. Miután megkapta, vitt párszor. Ilyenkor annyira még nem is érdekelt, de aztán egyszer kiment nagybátyámmal Brno-ba, a Moto GP-re és megkért, hogy vegyem fel neki itthon a futamot. Elindítottam a videót és ott ragadtam a tv előtt. Ezután sorra megnéztem minden futamot.

Mivel bátyám koleszes volt Mosonmagyaróváron, egyre többször vettem elő stikában a robogóját a garázsból. Na ezután nem volt megállás. 14 évesen 50-es jogsi. És mivel bátyám akkoriban csinálta 125-ösre a jogsiját én megkaptam a robogóját. Rendbe rakattam, mivel szegény elég leélt állapotban volt. Azóta is ennek a kis Aprilia Rally 50-esnek a tulajdonosa vagyok, akinek a Piroska nevet adtam gyönyörű színe miatt.

Sokat túrázunk. És mivel a sok autós miatt, és mert ilyen kicsik vagyunk, a főutat nem szeretjük, mindig falvaknak megyünk. De most folyamatban a 125-ös jogsi…

De nem csak motoros és szeretettel teli életem van. Valamiből majd élni is kell, nem? Éppen ezért célom, hogy fordító legyek angol nyelven. Imádom az angolt. Szinte hobbim. Remélem sikerül.

Legyetek rosszak!

Dandi

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x