fbpx

A BMW C1 helyett

BMW Eco ScootHa lehet hinni a német Auto-Bild magazinnak, a BMW készen áll egy teljesen új típusú robogó-motorkerékpár hibrid piacradobására a C1 modell helyett.

Az új kétkerekűt 2012-re ígéri a lap. A kétszemélyes motorkerékpár már abban is jobb lehet,mint a C1, hogy utóbbi csak egy személy szállítására alkalmas. A futurisztikus jármű inkább emlékeztet autóra, mint motorra, hiszen a C1-hez hasonlóan teteje van, a sofőrt és az utast biztonsági öv védi. Ezen kívül az új robogón ajtó is lesz.

Egyelőre a német autós magazin sem tud részleteket a hajtóműről, hogy benzin, elektromos áram vagy esetleg mindkettő hajtja-e majd az új modellt. A motorkerékpár a „Project I” gondozásában készül – a BMW új, ökológiai kutatócsoportját azért hozták létre, hogy környezetkímélő megoldásokat fejlesszenek az autó és motorkerákpár piacra.

 

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x