CsajokKiemeltMotoros csajok

Ecsegi Szandra Versenycica: Azt éreztem, tartozom valahova

ecsegi-szandra 11Pár motort nézegettem, keresgettem eközben, április 12-én találkoztam egy ZZR400-assal, ami szerelem volt első látásra. 14-én elhoztam, vagyis elvitt az előző gazdi minket a tároló helyére, és azóta alakítgatások/javítások, gyakorlások vannak egy zárt terepen.

A neve Zümi lett a fülbemászó zümmögő hangjából eredendően. Amíg meglesz a jogsi, nagy átalakításban/felújításban lesz még része: új idomokat kap, fekete-fehér átmenetes színe lesz, a tankon pedig szimmetrikusan főnix madár lesz magenta színű matricákkal. A felnije is magenta lesz, a felni csíkja pedig fehér.

2 ülésem van, az egyik szintén magenta lesz, így ha majd néha kicsit extrémebb szeretnék lenni, azzal fogok menni. Majd lesz túradoboza is. Lesz rajta LED lámpa is hangulatvilágításnak, valamint lehet, hogy az első lámpák macskaszemesek lesznek. Nyilván írnom sem kell részletesen: olaj, levegőszűrő, fékek, kuplung, gumik stb. csere. Teljes felújítás.

ecsegi szandra 16Egyébként azért tetszik, mert minden vágyam volt, hogy a lehető legidomosabb motorom legyen, ugyanakkor, mint tudjuk, ezek inkább a sportmotorok, amik meg annyira nem kényelmesek, és nem túrázásra valóak. Zümi sport-túra motor, így minden igényem megoldódott. Mehetek vele a városban is, hosszabb túrákra is, és pályára is.

A KRESZ vizsga 100%-os lett április végén, nagyon sokat tanultam rá – pihenésképpen Zümin ülve vagy feküdve esténként naplementét néztem. Fantasztikus érzés volt.

Sokan segítenek, és tanítanak, töltünk együtt értékes/hasznos perceket/órákat. A szerelések, és átalakítások nagy részét saját kezűleg fogjuk csinálni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

ecsegi-szandra 3Mindegyik oktatóm versenyző volt, vagy most is az, ill. szerelő, így nem kell félnem, attól sem, hogy hülyeségeket tanulok meg, vagy rögződnek be. Nagyon figyelnek rám, és összességében elégedettek, állítólag ügyes vagyok. Van egy jó motoros könyvem is, néha abból is tanulgatok. Alakulok igazából. Legjobban most a festést/fújást várom, igazán izgalmas és látványos élmény lesz!

Időnként szoktunk modellkedni is, ilyenkor nélkülözhetetlenek persze a cica fülek, és farok (kaptam ajándékba egy újat).

 

Nincs még vége, lapozz!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük