HírekMotorbemutatóMotorok

A Harley-Davidson több teljesítményt, stílust és technikai újdonságot vonultat fel 2021-ben

Hot Rod Bagger Touring újdonságok

Harley-Davidson 2021
MY21 Photography. FLTRXS.

A 2021-es Road King Special, a Road Glide Special és Street Glide Special modellek egyedi stílusa és izmos Milwaukee-Eight 114 blokkja igazi egységet mutat a Harley-Davidson Touring vázon. A Street Glide Special és Road Glide Special kéttónusú fényezést kaptak, valamint választhatóak csillogó krómos vagy matt fekete kiegészítőkkel.

A Road King Special és Street Glide Special modelleken az új Daymaker LED-es fényszóró világít, valamint mindhárom modell új, alacsony profilú blokkvédőt kapott, ami jól passzol a motorkerékpárok stílusához.

Mindegyik Harley-Davidson túramotort felszerelték az érintőképernyős Boom!™ Box GTS fejegységgel, amely Android Auto™ vagy Apple CarPlay® alkalmazással is párosítható. Az okostelefont hozzá csatlakoztatva zenehallgatásra és navigálásra is tudja használni a motoros.

CVO™ modellek: Új hangrendszer

Harley-Davidson 2021
MY21 P&A Photography. Rockford Fosgate Audio

A Harley-Davidson CVO (Custom Vehicles Operations –  egyedi tervezésű, limitált túramotorok) motorkerékpárok mind stílusban és megjelenésben, mind technikailag a prémium, top kategóriát képviselik, a legmagasabb technológiát és egyedi kiegészítőket, alkatrészeket vonultatnak fel.

2021-ben a CVO Street Glide és CVO Road Glide modellek a legújabb Harley-Davidson Rockford Fosgate audio rendszert kapják, amelyet külön a Harley-Davidson motorokra fejlesztettek ki. A Rockford Fosgate hangszórók megvásárolhatóak az eredeti Harley-Davidson alkatrész katalógusból a 2014-utáni H-D túramotorok Boom!™ Box fejegységéhez is.

Mindegyik 2021-es CVO modell – a CVO Street Glide, a CVO Road Glide, a CVO Limited és a CVO Tri Glide – új fényezést és stílusos kiegészítőket kapott. A Milwaukee-Eight® 117 V-Twin blokkot csak a különleges CVO modellekbe szerelik, ami a legerősebb szériában gyártott motor egyenesen a Harley-Davidson gyárból.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
Harley-Davidson 2021
MY21 Photography. FLHXSE.

A motorozást megkönnyítő folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően minden CVO™ modell fel lett szerelve a RDRS Safety Enhancements (vagy RDRS-ként ismert) rendszerrel. Ez az egység a motorozási komfortot segíti egy hirtelen bekövetkezett szituációban vagy egy rossz talajon. Az RDRS szabályozza például a motor kanyarban való fékezését, a kanyarodási fék blokkolást és a kanyarodási kipörgésgátlót, valamint az indulási kipörgésgátlót és a guminyomás figyelő rendszert.

Harley-Davidson® Pan America™ világpremier- 2021. február 22.

A Harley-Davidson újra összehívja az érdeklődőket és február 22-én mindent részletesen elárul a vadonatúj túraendúrójáról, a Pan America modellről. Az online eseményre itt lehet regisztrálni: www.H-D.com/PanAmerica

Nagyon remélem, hogy akkor egy kicsit többet láthatunk majd Jason Momoából is!

Már alig várom: Jason Momoa mutatja be az új Harley-kat januárban

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

One thought on “A Harley-Davidson több teljesítményt, stílust és technikai újdonságot vonultat fel 2021-ben

  • Tóth F. Csaba

    Tudom, hogy változnak az idők, és semmi sem az, ami akár 10 éve. Az alapítók egy strapabíró, mindennapos használatú, sokak számára elérhető motort akartak gyártani. Mi sem áll távolabb ettől, mint a mai HD-k… ismét elfelejtették, honnan indultak, mi lett volna eredetileg a cél… hát, sok sikert nekik ebben a szép új világban, ahol már tényleg csak a pénz számít…

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük