HírekMotorbemutatóMotorok

Itt az elektromos Piaggio 1 akvarell festéssel, kínai együttműködésben

Piaggio 1 Feng Chen Wang elektromos robogó

A Piaggio és Feng Chen Wang, a nemzetközi színtér egyik legkísérletezőbb és leginnovatívabb tervezője egyesítette erőit, hogy létrehozzák a Piaggio 1-et, a Piaggio legújabb városi elektromos mobilitási megoldásának különleges, személyre szabott kiadását.

Az agilis, könnyű, alapvető és praktikus Piaggio 1 forradalmasítja az e-scooter koncepciót magával ragadó dizájnjával és a részletekre való valódi odafigyeléssel. A Feng Chen Wang különkiadás, amelyet az EICMA 2021-en mutattak be, exkluzív fényezésével tűnik ki, amelyben a tervező a kínai hagyományokat és a vibráló londoni kreativitást ötvözi.

Az akvarell-szerű fényezés vizuálisan ötvözi a víz természeti elemeit és a Főnix szimbólumát, amely a kínai mitológiában az erényt és a kegyelmet jelképezi. Kézzel, hagyományos kínai ecsetvonásos technikával festették, míg a zöld szín, amelyet az üléskárpiton és a felniken is használnak, nemcsak az őshonos növényvilágot tükrözi, hanem olyan egyetemes értékeket is, mint az egészség, a jólét és a harmónia.

A Feng Chen Wanggal való együttműködés egy egyedi sisakot és egy uniszex utcai ruhadarabokból álló kapszulakollekciót is eredményezett. Az október 13-án, a Sanghaji Divathéten bemutatott divatkollekció a hagyományokat alakítja át, hogy különleges és kortárs legyen. Eredeti és meglepő ruhadarabok, amelyekben az újrahasznosított anyagok átfedése is jelképezi, hogy Feng jelentős figyelmet fordít a fenntarthatóság, a természet tisztelete és a kreatív újrahasznosítás témáira.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Feng Chen Wang

Feng Chen Wang a délkelet-kínai Fujian tartományban született. Onnan Londonba utazott, ahol néhány év alatt élvonalbeli stylistként, a divattehetségek új generációjának részeként alapozta meg magát. Munkája során konceptuális, egyedi és funkcionális stílust követ, amely a kínai gyökerekből és tapasztalatokból táplálkozó esztétikai értékeken alapul. 2016-ban LVMH-díjra jelölték, és olyan ikonikus márkákkal dolgozott együtt, mint a Nike, a Converse, az UGG és a Levi’s.

Az exkluzív Piaggio 1 Feng Chen Wang (Piaggio 1 és Piaggio 1 Active változatban) 2022 februárjától lesz kapható a márkakereskedésekben, a dedikált sisakkal és a Feng Chen Wang for Piaggio divatkollekcióval együtt.

Piaggio 1 Feng Chen Wang elektromos robogóPiaggio 1

A Piaggio 1 egyesíti a legújabb e-robogók nyerő tulajdonságait – a városi ingázáshoz szükséges agilis és könnyű, valamint minimalista és praktikus – a Piaggio robogók minőségével és megbízhatóságával.

Ez mindenekelőtt biztonságot jelent, köszönhetően a masszív váznak és a vezetési élményre tervezett felfüggesztésnek, de vonzó a dizájn, a kényelem és magas szintű vezethetőség, valamint egy teljes technológiai csomag, amely digitális színes műszereket, teljes LED-es világítást és kulcs nélküli rendszert tartalmaz.

A Piaggio 1 emellett az egyetlen e-scooter a kategóriájában, amely tágas, az ülés alatti tárolórekesszel rendelkezik, amely elég nagy ahhoz, hogy egy teljes jet-sisak is elférjen benne.

A Piaggio 1-et a hátsó kerékbe épített elektromos motor hajtja. 45 km/h-ra korlátozott sebességű moped változat (Piaggio 1) 1,2 kW teljesítményt ad le, míg a motoros változat (Piaggio 1 Active) 2 kW-os teljesítményt tud.

Mindkét változatnál az akkumulátor az ülés alatt található, néhány másodperc alatt könnyen kivehető és hordozható, így otthon vagy az irodában kényelmesen feltölthető.

Műszaki adatok:

Piaggio 1

  • Sebesség 45 km/h,
  • hatótávolság ECO* üzemmódban akár 55 km,
  • SPORT üzemmódban akár 43 km (WMTC ciklus).

Piaggio 1 Active

  • Sebesség 60 km/h,
  • hatótávolság ECO* üzemmódban 85 km,
  • SPORT (WMTC kerékpár) üzemmódban 66 km

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük