EseményekMotoros találkozó

Nyakunkon a 25. Lakeside Weekend – Nyerj rá jegyet!

lakeside weekend 2018 2No, rendben vannak a szabadnapok Július 5 és 8 között? Bár remélem, maradsz kilencedikéig, azaz hétfő délelőttig. 

Hogy mihez és miért kell a szabadnap? Hát a Lakeside Weekend miatt. Ne mondd, hogy elfelejtetted?! Igen. Pontosan. 2018. július 5. és 8., akarom mondani 4. és 9. között Lakeside Rock & Roll és US Car Weekend, Agárdon a Park Kempingben. Úgy-úgy bizony. Mégpedig ez már a 25. 

Na, megvan már? Hát persze hogy megvan! Ez az a buli ahol csütörtöktől vasárnap éjszakáig szól a rockabilly, tódulnak az autentikus és kevésbé autentikus arcok, krúzolnak a menő verdák. Igen, jó a memória egység! Csütörtökön bemelegítés. Tubus és DJ Johnny kavarják szédületesen a klasszik lemezeket, hiszen a kemény mag ilyenkor már itt van!

Sőt! Idén egy bónusz nappal meghosszabbodik a buli, így akár már július negyedikét is itt ünnepelheted ha akarod, hiszen szerdára benyomtak a fiúk egy plusz napot, mikor nincs program, de a sátorhelyed már biztos, no és persze a tó sem megy már sehova. Magyarul zenebona nincs, de a sátrad már felállíthatod és ázhatsz a Velencei tóban a négy napos bérlet árában. Számolj csak utána? Van még kérdés? Nincs kérdés.

Pénteken és szombaton négy-négy zenekar a nagyszínpadon. Aha. Igen, én is láttam Prison Band Special lesz. Gondolom Cactus és társai kirukkolnak valami hatalmassal, ez lehet a speciál, hiszen ez mégiscsak a huszonötödik!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

25! Úristen negyed század. Pfff. Ha pár éve Cactus azt mondta jönnek az első Lakeside (akkor még Cadillac Víz-party Rock & Roll Fesztivál és Sátortábor) bulikon nagy eséllyel összehozott gyerekek is, akkor most kik jönnek? Három generáció… vagy inkább négy?

Node ott tartottam, hogy nagyszínpad és a nyolc zenekar, köztük több külföldi. Ugye nem gondoltad komolyan hogy ennyivel kell beérnünk? Lesz idén is vízparti színpad, hogy a vízben lebegve, az előző este fáradalmait kiáztatva, vagy ha úgy lesz kedvünk a színpad előtt rokizva hallgassuk a jobbnál jobb rockabilly bandákat. Nem, psycho még mindig nem lesz. Inkább a klasszikusabb, jól táncolható, könnyedebb dalok. Nyugi! Lesz a Rocker is! Sőt, tán még az I Ain’t Got You is. Igen, Ford Fairlane meg az a bizonyos ’65-ös Cadillac. Hát persze!

De napközben sem fogunk unatkozni az biztos! Egyrészt végigjárjuk a kempinget és jól megbámuljuk az oldtimer, vagy tán nem is annyira oldtimer, ám egyedileg alakított kocsikat, motorokat. Másrészt idén is lesz Játéksziget. Pofán csúszhatunk a sampontól síkossá tett plasztik csíkon, vízi röplabdázhatunk, vagy csocsózhatunk akár. Emlékszel, régen a motoros bulikon volt blokk, illetve rönkhajító verseny. Most itt is lesz! Mármint blokk akkor, ha kiszereljük a motorodból, ám hogy rönk lesz, az tuti!

De milyen rockabilly buli, ahol nem mérettetik meg a séróbárók egyik feltűnő dísze, a barkó?! Kíváncsi vagyok, szőrös pasijaink mivel lepnek meg minket a Barkó-báró versenyen! Végre ők is mutogatják magukat.

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük