fbpx

Mit jósol az asztrológia 2019-re a motorosoknak?

motoros horoszkop2019 a Merkúr éve, azaz ez az uralkodó bolygó idén. A Merkúrnak köszönhetően az év legfontosabb témája a kapcsolatok.

A Merkúr bolygó segíti a kapcsolatépítést nyitottság és kommunikáció révén, vagy éppen ha valakivel haragban voltál, azzal az illetővel nagy eséllyel újra beszélni fogsz. Amúgy sem éri meg haragot tartani, főleg motoros körökben, mert valamelyik motoros találkozón úgyis találkozni fogtok.

A tanulás nagy hangsúlyt kap ebben az évben, így ha most kezded el a a jogsit, annak lesz egy plusz lökete. Nem kerül sok erőfeszítésbe, hiszen ez az időszak segít, hogy szinte magadba szívd a tudást.

Mivel a Naphoz ez a bolygó van a legközelebb, így a leggyorsabban is kerüli meg azt. Ebből következik, hogy a gyorsaság is fontos jellemzője a Merkúrnak. Ebben az évben tehát még óvatosabban a túl nagy sebességgel, mert könnyen lemeszelhet a rendőr!
A Merkúr az egység szimbóluma is, ezáltal nagy az esély a Merkúr évében a boldog és tartós házasságkötésekre.

Tehát motorra fel Biker lady-k! Ne féljetek az újtól, legyetek nyitottak, kommunikáljatok, tanuljatok, és meglesz a jutalma! Idén minden jegy szülötte megkapja a lehetőséget, hogy a legjobbat hozza ki magából, hála a Merkúrnak.

És akkor lássuk a részletesebb elemzést! Lapozz a következő oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x