Hírek

Vásárolj kedvezményesen a Csajok a motoron születésnapja alkalmából

csam 12Június 26-án már 12 éves lesz a Csajok a motoron portál. Szinte hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt, mióta elindult az első motoros nőknek szóló internetes magazin Magyarországon. 

Az elmúlt 12 évben 6000-nél több cikk jelent meg az oldalunkon mindenféle motorosokat érdeklő témákban. A legtöbben a motoros rendezvények beszámolói iránt érdeklődnek a honlapunkon, de nagy népszerűségnek örvendenek a vezetéstechnikai témájú írások és az otthoni karbantartásról szólók is. Persze az örökzöld téma a motoros csajok bemutatkozásai szintén sok olvasót, motorozó vagy motorozni vágyót vonzanak. 

A közösségi oldalak növekvő népszerűsége a fórumoknak nem kedvez, így járt a CsamClub.hu oldal is, a Csajok a motoron közösségi portálja. A majdnem 6500 regisztrált taggal rendelkező fórumon jelenleg 100 fő alatt van az aktív, rendszeresen posztoló tag, de így is sokan vannak, akik naponta olvassák a blogokat, vagy találnak hasznos információkat a fórumok témái között. A galériában pedig sok-sok régi és friss fotó vonzza a vizuális élményeket keresőket. 

Webáruház motoros csajoknak

Webáruházunk szintén állandó célpontja a neten böngésző, motoros felszerelést vagy ruházatot kereső embereknek. A kínálat állandóan változik, ezért érdemes gyakran visszanézni, vagy benézni, ha épp valamilyen alkalomra egy motorosnak keresünk ajándékot. A Csajok a motoron áruháznak a legbőségesebb kínálata a motoros csajoknak készült pólókból van. Ezeket a kisszériás, saját tervezésű, divatos topokat minden motoros csaj kedveli és szívesen hordja. 

Van még olyan Csajok a motoron póló a kollekciónkban, amilyen nincs neked otthon? Van kedvenced, amit még nem vetél meg, pedig nagyon szeretted volna? Elnyűtted már azt, amit 12 évvel ezelőtt vettél és ideje lenne venni egy újat? Netán nem is pólóra fáj a fogad, hanem egy bögrét, egy matricát vagy egy csamos kendőt szeretnél, de még nem szántad rá magad a vásárlásra? 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Szülinapi kedvezmény

Hogy még az idei szezonban te is használhast a kedvenc csamos pólódat vagy megajándékozhasd azt, aki régóta álmodik róla, mostantól június végéig szülinapi kedvezménnyel ajándékozunk meg. A HBD12 kuponkóddal 2018. június 30-ig 12% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Csajok a motoron saját termékeit áruházunkban.

(Az áruházban a fizetésnél tudod megadni a kuponkódot és a rendszer automatikusan levonja a kedvezményed. A kedvezmény csak a saját termékeinkre vonatkozik, de rendelhetsz mást is, a kedvezmény csak azokból a termékekből vonódik le, amire vonatkozik.)

Hogy ne maradjunk offline ünneplés nélkül, 2018. június 26-án egy kis délutáni összejövetelt tervezünk a fórumtagokkal. Részletekről érdeklődj a fórumban, illetve a Csajok a motoron facebook csoportban.)

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük