EseményekMotoros találkozó

Nyakunkon a 25. Lakeside Weekend – Nyerj rá jegyet!

lakeside weekend 2018 1A vízi táncversenyen én most sem indulok, de téged feltétlenül megnézlek! No és persze a sör-fanok biztos beneveznek az esti sörivó versenyre! Kinek nem jön jól egy korsó jéghideg potyasör! 

Nincs egy rongyod, amit felvennél? Múltkor mondtam már jöhetsz akár farmer-póló kombóban, de a Lakeside-on is tudsz venni akár Ticci ruhát, kiegészítőt, meg még ezerféle igazán menő dolgot! Sőt! Már most rendelhetsz pólót! Mármint a 25. Lakeside Weekend jubileumi pólóját. Ha eszembe jut milyen jó ránézni és viselni a 2007-ben vásároltat, tuti hogy ebből is venni fogok. Persze a belépőhöz kapunk megint matricát is, amitől lassan olyanok lesznek motorjaink, mint egy ex-NDK-s túra MZ.

Szóval napközben nyár, pancsolás, játékok, kora délutántól éjszakáig koncertek. De még ekkor sincs vége, hiszen itt vannak a felalázó autócsodák a platón táncoló vidám csapatokkal, vagy a büfésor előtt driftelő lóerőgyárakkal.

Mert itt mindenki vidám. A feszengés, a szigor máshol marad. Valahol kint, napjainkban. Hiszen ez az ötvenes-hatvanas évek, a lazaság, a tánc, a pörgős szoknyák, creeperek, vagy épp tornacipők, röppenő copfok, szűk farmerek, koponyák és cseresznyék világa. Egy olyan kor, amikor minden élhető és emberi.

Még több kép a galériában
24. Lakeside Weekend
23. Lakeside Weekend
22. Lakeside Weekend
21. Lakeside Weekend
20. Lakeside Weekend

18. Lakeside Weekend
17. Lakeside Weekend

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

15. Lakeside Weekend

A hiányzó évekre várjuk a képeket!

Sok motoros van. Egyre több. Mindenféle. Nincs kirekesztés. Nem kell sokat kóvályognod hasonszőrűek után kutatva, hiszen a bejáratnál becsekkolást követően a markodban tartott matrica, valamint az ajándék óvszer zsebedbe süllyesztése után csak a szemben található placcra kell navigálnod a motorod. 

Minden a közelben van. Büfék, fürdők. Nem is kell beljebb menned. Majd csak később, a bambulás, a motorozás miatt. De ezt már tudod, csak azért írtam le, hátha a haverod is eljönne, aki még nem volt sosem. Hiszen évről évre jönnek új arcok is. Nem baj ha Lakeside-szűz, hiszen csak egyszer jön el, és eztán ő is Lakeside-addikt lesz, mint mi. Hely mindig van, mert a sátorhelynek alkalmassá nyilvánított helyek száma és a fantázia végtelen.

A jammelést meg majdnem elfelejtettem! Pedig milyen jó is az! Emlékszem, minden este, sokszor hajnalig tart a közös spontán muzsikálás. Az a hangulat utánozhatatlan! Épp ezért maradunk most is hétfő délelőttig, hiszen a vasárnap esti vízparti színpados közös örömzenélést idén is látni kell. Persze a hajdani utcabálok és „Forró rágógumi” korszakát idéző lámpafüzérek alatti hencsereken koktélt szürcsölgetve, hogy’ máshogy!

Nem emlékszel mindenre? Nem is voltál mindegyiken? Sebaj! Én sem! De figyelj, vannak képek a korábbi bulikról. Csemegézz!

Akkor hát ott találkozzunk! Találkozunk!

Négy nap buli, négy nap lazaság, jó zene, tuti járgányok, vízpart. Ez minden pénzt megér, de te most megnyerheted. Azok közöt, akik 2018. július 1-ig regisztrálnak az alábbi linken, kisorsolunk 2 db hetijegyet a 25. Lakeside Rockabilly Weekendre Agárdra. Gyere, és játsz velünk! 

{module Lakeside 2018 gomb}

A nyerteseket emailben értesítjük, a belépőjegyet a rendezvéní helyszínén, a kapuban vehetik majd át. 

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük