Hírek

Itt a Long Way Up hivatalos előzetese

Long Way UpBár még csak szeptember 18-án kezdik vetíteni Charley Boorman és Ewan McGregor motoros túráját, már megnézhetünk belőle egy rövid előzetest. Neked megjött hozzá a kedved?
100 nap alatt 13 000 mérföldet tettek meg 16 határátkelőhelyen és 13 országon át, Ushuaia városából, Dél-Amerika csúcsáról indulva. Ewan és Charley Dél-Közép-Amerika holdbéli tájain utaznak az eddigi legnagyobb kihívást jelentő expedíciójuk során. Útjukhoz élvonalbeli technológiát választottak, elektromos Harley-Davidsonok nyergében vágtak neki a túrának, hogy ezzel is hozzájáruljanak a bolygó fenntarthatóságához.

Az új sorozat Ewan-t és Charley-t követi, miközben Argentínán, Chilén, Bolívián, Peruban, Ecuadoron és Kolumbián, Közép-Amerikán és Mexikón keresztül utaznak. Szintén csatlakoznak hozzájuk régi munkatársaik, David Alexanian és Russ Malkin rendezők, akik elektromos Rivians terepjárókon követik őket.

A „Long Way Up” első három epizódját szeptember 18-án, pénteken mutatja be az Apple TV + világszerte, és az új epizódok hetente követik őket.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük