CsajokHírekMotoros divat

Neked mi a szuperképességed? Szereztél egy új HJC bukósisakot?

HJC RPHA 11 Superman bukósisakMindig is szerettél volna egy merész szuperhős grafikával ellátott full face bukósisakot? Akkor most megmutatjuk, hogy mit mutatott be a HJC, és még a múltba sem kell visszautaznod hozzá.

A HJC már egy ideje szuperhős grafikákkal díszíti a bukósisakjait és ezzel védi vásárlói fejét. A Marvel és a DC licencelt szuperhős-mintái is megjelentek már a sisakokon korábban. Utoljára a vasember csatlakozott a sorozathoz, de előtte a Star Wars témát is kimaxolták.

Hogy most melyik bukósisakot pimpelték fel?

Az RPHA 11-et a Supermen témájával díszítették ezúttal, míg az RPHA 11 Pro Batman örök ellenfelének, Jokernek a mintáját kapta.

A Superman bukósisakot az azonnal felismerhető S díszíti vörös és arany színben a sisak tetején, valamint egy kisebb, arany-piros Supermen jel is visszaköszön a sisak hátulján. A minta háttere kék, amely egy technikásabb, páncélozottabb Superman-jelmezre emlékeztet. Ha ilyen sisakot vásárolsz, a dobozban extra füstvédő és páramentes betét is található.

Ez a sisak a HJC szabadalmaztatott Premium Integrated Matrix (PIM) héjjal van szerezve, amely hat különálló technikai szövetrétegből áll. Ezek sorban egymásra vannak helyezve, hogy a sisak könnyű, erős védelmet nyújtson a fejednek.

Az RPHA 11 az öt csillagból hármat szerzett az Egyesült Királyság kormányának Sharp sisak tesztelésén. Jól teljesített az első és a hátsó ütközések során, de az oldalsó ütközések elleni védelem terén rosszabbul teljesített, mint más sisakok.

A HJC RPHA 11 full face bukósisak ECE tanúsítvánnyal rendelkezik, és ez a grafika XS-2XL méretben érhető el. Ötéves garancia jár hozzá, és ennek a grafikának az ára körülbelül 220 000 Ft. (599,90 euró). Magának Superman-nek nincs szüksége sisakra, mert szuperhős, de nekünk többieknek muszáj hordanunk,tekintve, hogy a fejünk nem kriptonitból készült.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük