CsajokMotoros divat

A Csillagok Háborúja téma a HJC sisakjain

star wars sisak 01A közismert bukósisak gyártó márka. A HJC fennállásának 45. évfordulója alkalmából a Star Wars márka alatt hoz forgalomba egyedi termékeket.

A minden idők legnagyobb kasszasikerét produkáló, Csillagok Háborúja: Az ébredő Erő című film jóvoltából még több rajongója lett az űrtörténetnek. Az igazán fanatikus rajongók, akiknek a motorozás is nagy szenvedélyük, most a Csillagok Háborúja témát megelevenítő, egyedi fényezésű HJC sisakokkal is kifejezhetik tetszésüket a film iránt.

Az év elején háromféle Star Wars sisak lesz elérhető. Kylo Ren, a sötét oldal egyik sztárkaraktere a HJC prémium kategóriás sisakján kerül megjelenítésre, mely nem más, mint a RPHA 11 nevű modell. A nem kevésbé negatív, de annál inkább közkedvelt figura, Boba Fett sisakját is ez a modell eleveníti fel. A Death Trooper, azaz a halálosztagos figurája – amely a legutóbbi rész, a Zsivány Egyesben jelent meg – az üvegszálas FG-17-es modellen ölt majd alakot.

„Teljesen felvillanyozódtunk abban a munkában, melyben ezzel a nagy céggel, a Lucasfilmmel közösen dolgozhattunk,” mesélte George Hong, a HJC amerikai részlegének elnöke. „Bízunk abban, hogy világszerte jó fogadtatása lesz ezeknek a filmes karaktereket sisakokon megidéző grafikáknak. Különösen a motorosok és a Csillagok Háborúja rajongói fogják kedvelni azt a RPHA 11-est, mely Kylo Ren különleges, króm sisakját mintázza, és Boba Fett, hasonló sisakmodellen feltűnő grafikáját.”

Kylo Ren, Boba Fett és a Death Trooper csak az első három Star Wars sisak modell. A HJC további, az űrtörténetben szereplő karaktereket kíván megszemélyesíteni az egyes sisakok egyedi grafikájával, így adva azoknak izgalmas és emlékezetes megjelenést amellett, hogy képviselik a HJC sisakok kiváló minőségét és az általuk nyújtott kényelmet, biztonságot. Az elterjedés kezdeti idejében biztosan feltűnők lesznek a forgalomban száguldozó űrarcok.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

star wars sisak 02star wars sisak 02

Mentés

Mentés

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük