HírekCsajokMotoros divat

Exkluzív Ducati motor modellek a Shellnél

Shell Ducati Desmosedici GP 18A 20 éves közös munka megünnepléseként kedveskedik a Shell a vásárlóinak idén nyáron a különleges Ducati Motor kollekcióval. A 6 darabos válogatás ékköve az ikonikus Ducati Desmosedici GP 18 versenymotor, amelynek ereje és sebessége egyaránt legendás.

Idén nyáron izgalmas motor modellekkel gazdagodhatnak azok a vásárlók, akik a Shell kúton tankolás során használják ClubSmart kártyájukat. A különleges motor modell kollekcióval a Shell a Ducatihoz fűződő 20 éves technikai partnerségét ünnepli.

A Shell és a Ducati partnerkapcsolata 1999-ben kezdődött, amikor a két csapat egyesítette erejét, hogy közösen induljanak először a Superbike-, majd később pedig a MotoGP világbajnokságon is. Ez az együttműködés több mint 150 győzelmet hozott a Ducatinak, amely mára a világ egyik legerősebb és legsikeresebb motorkerékpár-versenyző csapatává vált.

A két vállalat technikai partnerkapcsolata felbecsülhetetlen jelentőségű a Shell országúti, nagy teljesítményű termékeinek fejlesztésében is. A Ducatival a MotoGP-ben és a Superbike-ban végzett munka ideális tesztelési környezetet teremt Shell V-Power üzemanyagok és a Shell Advance motorkerékpár-kenőanyagok fejlesztéséhez. Ezáltal az innováció és a technológia sikertermékei a versenypályáról közvetlenül az országútra kerülhetnek.

Shell Ducati XDiavel SA kollekció egy-egy darabjának megszerzéséhez, nincs más teendő, mint betérni egy Shell töltőállomásra, ahol már 25 liter üzemanyag vásárlása elég ahhoz, hogy a Shell V-Power üzemanyagok esetén kettő, a Shell FuelSave és a Shell AutoGas üzemanyagok vásárlása esetén pedig egy matricával bővüljön a pontgyűjtő füzet.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Összesen csupán négy matrica, és egy Shell ClubSmart kártya szükséges ahhoz, hogy kedvezményes áron, a Ducati GP18 motor modellt már 795 Ft-ért vagy a további 5 Ducati Motor modell bármelyikét már 595 Ft-ért hazavihessük.

Shell Ducati 1199 SuperleggeraA Shell töltőállomásokon 2019. szeptember 8-ig hat 1:18-as Ducati modell érhető el

  • Ducati Desmosedici GP 18: A versenymotorozás netovábbja, ereje és sebessége egyaránt legendás.
  • Scrambler Ducati Icon: A stílusát és anyagát tekintve is igazi úttörő. Egyszerre forradalmi és elérhető, a tradíció és a modernitás tökéletes keveréke.
  • Ducati 1199 Superleggera: A mérnöki szakértelem, a technológia és a teljesítmény csúcsa. Kategóriájában nemcsak kiemelkedően könnyű, de pokoli erős is. A valaha tervezett egyik legextrémebb Ducati modell.
  • Ducati XDiavel S: Nemcsak a külseje ördögi, de hatalmas erő is lakozik benne. Az országúti cirkálókra jellemző lazább vezetési élmény találkozik a sportmotorok adrenalin-hajtotta világával.
  • Ducati Monster 900: A sport, a szórakozás és a vezetési élmény találkozása egy klasszikus designban. Ezért tud ez a motor már évtizedek óta egyszerre naprakész és ikonikus is lenni.
  • Ducati Hypermotard SP: Gyors és merész. Tesztek és próbák sora bizonyítja, hogy motorozni vele egyszerűen felejthetetlen. Kialakításának köszönhetően a vezetése igazi adrenalindús élményt nyújt.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük