CsajokTetkó a csajokon

Tetoválni, fejlődni, kreativkodni – Boldizsár Adri, a Renegade Tattoo-ból

boldizsar adrienne renegade tattoo portreBoldizsár Adrienne a budapesti Renegade Tattoo Studioban varrja a pácienseket, s emellett, mindenféle kreatív technikát imád kipróbálni, az üvegfestéstől, a szalvétatechnikáig. Igazi kíváncsi természet, aki szereti felfedezni az újdonságokat – érezhető a válaszaiból. Ismerd meg te is!

Adri igazi lázadó típus volt már gyerekkorában is, és a tetoválás felfedezése kicsit ennek köszönhető – s ebből aztán életre szóló foglalkozás lett.

– Nem tudom pontosan megmondani, mióta tetoválok, meg, hogy ezt honnan kell, vagy szokás számolni. Az indíttatás nagyon egyszerű: alapjáraton lázadó típus vagyok, kicsi korom óta, és mindig is szerettem kilógni a sorból. A tetoválás erre az egyik legjobb ötlet, hogy hogyan akaszd ki a szüleidet. Haha! Már általános iskolában állandóan alkoholos filccel rajzoltam vagy magamra, vagy éppen a lelkesen felajánlkozó kis barátaimra, természetesen a tanárok nagy örömére.

Már ott tudtam, ha nagykorú leszek végre, nekem azonnal kell valami minta. Ez később egyre erősebbé vált bennem, és 15 évesen meglett az első kis motívumom. (Hozzátenném, a szüleim nem díjazták! Haha!) Innentől kezdve teljesen elkapott a „szakma” varázsa és nem volt megállás! – mondta Adri.

boldizsar adrienne renegade tattoo2

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Autodidakta módon tanultál, vagy pedig volt egy mentorod?

{tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}- Az első felszerelésemet az internetről rendeltem, valami szettet a ballagási pénzemből.{/tweetme} Alig vártam, hogy megérkezzen, persze azt sem tudtam mi micsoda, meg hogy is kell összepakolászni, pedig legózni szerettem mindig is. Úgyhogy megpróbáltam az internetről segítséget varázsolni magamnak, több-kevesebb sikerrel.

boldizsar adrienne renegade tattoo2

Nem volt egyszerű a dolog, de a türelem meghozta a gyümölcsét, és idővel kaptam tanulási lehetőséget két szegedi tetoválótól: a Sunrise Tattoo Studioban (bezárt már), így könnyebbnek tűnt a dolog. Kaptam egy igazi morgós, old school stílusú, motoros mentort, és mára már egy nagyon kedves, jó barátot is Győri „Berci” Bertalan személyében. (Sea Sick Tattoo-Kecskemét, Steve’s Tattoo Luzern).

Hol kezdted a munkát? Milyen szalonokban dolgoztál már?

– Szegeden kezdtem a szalonban, mint ahogyan már említettem, sajnos az bezárt és szétszéledt a társaság. Dolgoztam az óbudai Stingers Tattoo Studioban, az volt az első igazi munkahelyem, amikor Pestre költöztem egy nagyon jó kis csapattal, mint Tóth Fecó, Zöld Soma és Gombos „Gombi” Lacival. Sajnos, ő már csak fentről figyeli a munkálkodásainkat. Később a Renegade Tattoo Studioba csatlakoztam, ahol jelenleg is dolgozom. Emellett vendégeskedtem külföldön (a mai napig) és volt egy pár hónapos kiruccanásom, a szegedi Wwitch Tattoo Studioba is.

A Renegade-ben mióta tetoválsz?

– 2013-ban kerültem a oda, majd elváltunk egy kis időre egymástól, de tavaly újra visszatértem…

 

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük