CsajokTetkó a csajokon

Tetoválni, fejlődni, kreativkodni – Boldizsár Adri, a Renegade Tattoo-ból

boldizsar adrienne renegade tattoo portre2

Van esetleg tetováló-példaképed?

– Úgy, kimondott kedvencem, vagy példaképem nincs. Bercire néztem fel annak idején suhanc koromban nagyon, haha!

Mit nyújt neked lelkileg ez a munka?

– Sok, fáradtságot… A viccet félretéve, azon szerencsés emberek egyike lehetek, akinek a hobbija a munkája is! Ami a legjobb ebben a szakmában, hogy sosem egyhangú, és mivel a változatosság gyönyörködtet, ezért a legjobb megélhetést választottam. Mindig ér valami atrocitás, újdonság, érdekesebbnél érdekesebb emberek, ötletek, minták és még sorolhatnám…

Van esetleg kedvenc stílusod, amit imádsz varrni?

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

– Hogy a búbánatos bogyóba ne lenne?! A saját rajzaimat. De nagyon szeretem a kontúros témákat, ezáltal az eredeti old-new school és tradicionális tetoválások elkészítését, szép vastag vonalazással. Ezeken kívül nem vagyok válogatós, hiszen a munka, az munka!

boldizsar adrienne renegade tattoo2

A saját tetoválásaidról mesélnél kicsit?

– Huhha… Életszakaszok. Az első mintákat magam terveztem, rajzoltam, sőt van olyan tetoválásom, amit én is tetováltam fel a bőrömre. Persze van, amit már takartunk vagy átalakítottunk, de van még min dolgozni. A gond, hogy ahogy idősödöm, annál jobban nem bírom, haha, nem vagyok jó vendég! Több neves művész munkái találhatóak rajtam. A család mindenek felett, úgyhogy portrékban nincs hiány, ahogy a kis kedvenceimből sem. Hely van még, és tervezem is a továbbiakban a folytatásokat.

boldizsar adrienne renegade tattoo2Esetleg művelsz másfajta kreatív tevékenységet is?

– Nagyon is! Imádom a szalvéta technikát, dobozokra, fakeretekre stb. Ragasztgatni, hajtogatni, fűzögetni, üvegeket festeni. A régiből újat, szépet varázsolni, persze ahogy időm és energiám engedi. Nagy imádattal vagyok a közösségi oldalak kreatív szektorainak. Mindig találok valami újdonságot, legyen az bármi, amivel „elszöszmötölgethetek, pepecselgethetek” (Gálvölgyi show) és kikapcsolhatom az agyam.

Még több kép a galériában

Mik a távlati terveid az életben a munkáddal kapcsolatosan?

– Fejlődni! Fejlődni! Minden téren, mind stílusban, mind önmagamban! Sok a fiatal versenyző, és hát jobb, ha mindenhez (is) ért az ember! Észrevételeim szerint, minél jobban bővíted a repertoárodat, és nyitsz az új dolgok felé, de közben önmagad tudsz maradni, az a lelkednek is jót tud tenni, és kiegyensúlyozottságot is hoz az életedbe. Távlati terveim, hogy minél többet tudjak külföldön dolgozni, szakmai elismertség, meg, mondjuk, egy díjnak is örülnék, majd valamilyen kategóriában, valahol, valamikor. És persze, sok árva kutyusnak meg cicának otthont találni!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük