HírekKultúraMotoros film

Charley Boorman és Ewan McGregor elektromos Harley-k nyergében tér vissza

Ewan McGregor Charley Boorman Long way up Harley-Davidson LiveWireEwan McGregor és Charley Boorman ismét úton vannak, és a legújabb sorozatukban, a „Long Way Up”-ban az elektromos Harley-Davidson LiveWire motorkerékpárokon fognak motorozni immár kissé deresedő halántékkal.

Az Apple TV+ kiadta a legújabb motoros sorozat, a „Long Way Up” bemutatóját, amelyben a két jó barát egy évtizeddel az utolsó közös motoros túrájuk után újra összeáll. A sorozat első három epizódja szeptember 18-án, pénteken jelenik meg az Apple TV+-on, az új epizódokat ezt követően hetente láthatjuk.

A duó alig több mint három hónap alatt 13 000 mérföldet (több mint 20 000 kilométert) fog megtenni és ez alatt tizenhárom országon haladnak át. Utazásuk Dél-Amerika csúcsán kezdődik, és Dél-Amerikán át, Közép-Amerikában halad, végig csak a Harley-Davidson LiveWire motorkerékpárokon motorozva.

Azt mondják, hogy a LiveWire elősegíti a fenntarthatóságot, ám ennek az állításnak sok ellenlábasa van. A sorozat kiemelt témája az elektromos járművek használta, ugyanúgy, mint a régi BMW-k voltak a duó korábbi túráin a „Long Way Round” és a „Long Way Down” sorozatban.

McGregorhoz és Boormanhoz David Alexanian és Russ Malkin csatlakozik, akik a duóval együtt dolgoztak a korábbi sorozatokban. Alexanian és Malkin elektromos Rivian teherautókban követik őket.

[wpdiscuz-feedback id=”w4e9ek00nn” question=”Mit gondolsz, a LiveWire felkészül a feladatra?” opened=”0″]Mit gondolsz, a LiveWire felkészül a feladatra? [/wpdiscuz-feedback]Alkalmas egy elektromos motorkerékpár egy ekkora túrára?

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Forrás: youmotorcycle.com

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük