fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
HírekKultúraMotoros film

Charley Boorman és Ewan McGregor elektromos Harley-k nyergében tér vissza

Ewan McGregor Charley Boorman Long way up Harley-Davidson LiveWireEwan McGregor és Charley Boorman ismét úton vannak, és a legújabb sorozatukban, a „Long Way Up”-ban az elektromos Harley-Davidson LiveWire motorkerékpárokon fognak motorozni immár kissé deresedő halántékkal.

Az Apple TV+ kiadta a legújabb motoros sorozat, a „Long Way Up” bemutatóját, amelyben a két jó barát egy évtizeddel az utolsó közös motoros túrájuk után újra összeáll. A sorozat első három epizódja szeptember 18-án, pénteken jelenik meg az Apple TV+-on, az új epizódokat ezt követően hetente láthatjuk.

A duó alig több mint három hónap alatt 13 000 mérföldet (több mint 20 000 kilométert) fog megtenni és ez alatt tizenhárom országon haladnak át. Utazásuk Dél-Amerika csúcsán kezdődik, és Dél-Amerikán át, Közép-Amerikában halad, végig csak a Harley-Davidson LiveWire motorkerékpárokon motorozva.

Azt mondják, hogy a LiveWire elősegíti a fenntarthatóságot, ám ennek az állításnak sok ellenlábasa van. A sorozat kiemelt témája az elektromos járművek használta, ugyanúgy, mint a régi BMW-k voltak a duó korábbi túráin a „Long Way Round” és a „Long Way Down” sorozatban.

McGregorhoz és Boormanhoz David Alexanian és Russ Malkin csatlakozik, akik a duóval együtt dolgoztak a korábbi sorozatokban. Alexanian és Malkin elektromos Rivian teherautókban követik őket.

Mit gondolsz, a LiveWire felkészül a feladatra?
0
Mit gondolsz, a LiveWire felkészül a feladatra?x
Alkalmas egy elektromos motorkerékpár egy ekkora túrára?

 

Forrás: youmotorcycle.com

5 1 vote
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x