HírekMotorokMotorozás

A Harley-Davidson cég által kifejlesztett Serial 1 elektromos kerékpár egy olasz sztárkerékpárossal lépett partnerségre

Vittorio Brumotti a Serial 1 elektromos kerékpár márkanagykövete

A Serial 1 globális márkanagyköveti partnerséget kötött Vittorio Brumottival, a legendás triálversenyzővel és valóságshow-szereplővel, hogy együtt dolgozzanak a Serial 1 innovatív eBike termékcsaládja körüli izgalom megteremtésén. Brumotti mindenkit arra ösztönöz, hogy “csak élvezze a motorozást”.

Brumottit talán ismerik a halált megvető kaszkadőrvideóiról – amelyek közül sokat már több milliószor néztek meg -, amelyekben egy keréken ugrál magasan a Grand Canyon felett, a világ legmagasabb épületeinek tetején, vagy egy égbe nyúló híd kifutóján. Brumotti kerékpáron vagy anélkül is teljes gázzal éli az életét, ezért tökéletes globális nagykövete lesz a Serial 1 küldetésének, a szórakozásnak, a szabadságnak és a kétkerekű kalandok közvetítésére.

Az 1980-ban az olaszországi Finale Ligure-ban született, 2006-os Bicycle Trials világbajnok és 10-szeres Guinness-rekorder minden kétkerekű dolog szerelmese. Brumotti, aki régóta motoros és nagy Harley-Davidson rajongó, különösen izgatott, hogy a Serial 1-gyel való új partnerség révén egyesítheti két szenvedélyét.

“Amikor először megláttam a Serial 1 eBike-ot, azonnal beleszerettem” – mondta Brumotti. “Az elegáns stílus, az erőteljes motor, a részletekre való odafigyelés, akárcsak a kedvenc Harley-Davidson motorkerékpárjaimnál. Meg kellett szereznem egyet.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Vittorio Brumotti a Serial 1 elektromos kerékpár márkanagykövete

Brumotti Olaszországban és azon túl is jól ismert kerékpáros tehetségéről és újságírói tevékenységéről, mindkettőt nagyra értékelik. A “100% Brumotti” epizódok során a kerékpárjáról forgatva kiemeli az általa szeretett olasz városok szépségét, ugyanakkor leleplezi a problémáikat, és a kerékpáros ügyességét újságírói bátorságával kombinálja a gonosz erők elleni küzdelemben. Ez az egyedülálló kombináció inspirálta II Albert monacói herceget, hogy 2013 óta Brumottit a “Béke és Sport” alapítvány nagykövetének nevezze ki.

Már Magyarországon is megvásárolhatóak a Serial 1 elektromos kerékpárok

A Serial 1-ről

A Serial 1 olyan prémium kategóriás elektromos kerékpárokat kínál, amelyeket az intelligens, emberközpontú tervezés jellemez, és a legfejlettebb kerékpártechnológia felhasználásával készültek, hogy a legegyszerűbb és legintuitívabb módot teremtsék meg a pedálos elektromos kerékpározás élményének, szabadságának és azonnali kalandjának megtapasztalására.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük