Hírek

Hallottál a „hazakísérő telefonról”?

night streetHa éjszaka, hajnalban vagy kénytelen mondjuk egy buliból hazakeveredni és várod a buszt, a taxit, mert ittál és ott kellett hagyni a motorodat… netalán egy kicsit félsz és szükséged van valakire, hívhatod a 06-80-442-422-es ingyen telefonszámot.

Ha tehát nem akarod zaklatni az éppen alvó családtagjaidat, barátaidat, a „hazakísérő telefon” segíthet, vagyis az, aki a vonal másik végén azzal próbál neked megnyugvást nyújtani, hogy beszélget veled, amíg szükséges.

A cél az, hogy „a telefonáló egy kellemes beszélgetés mellet úgy tudja elérni a célját, hogy ne érezze magát teljesen elhagyatottnak és tudja, ha bármi történik azonnal küldöm a segítséget” olvasható a Hazakísérő Telefon oldalán.

Ez a dolog úgy működik a gyakorlatban, hogy ha félsz, hívod a fenti zöld számot és a segítségedre siető, először elkéri a telefonszámodat, a tartózkodási helyedet és az úti célodat – így baj esetén azonnal tud segítséget küldeni.

Figyelemmel követi a haladásodat az internetes térképen, miközben beszélgettek és mindig figyelmeztet, hogy figyeld az utcákat, hol jársz éppen.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Hazakísérő Telefon munkatársai önkéntesekből állnak, akik így szeretnének segíteni embertársaikon.

A zöld számot hívhatod péntek, szombat és munkaszüneti napok előtti este 22 órától, egészen hajnali 4-ig. A hét többi napján pedig 21 órától hajnali 2-ig.

Forrás: Hazakísérő Telefon
Fotó: Digital Photography School

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük