EseményekKiemeltMotor felszerelésMotorkiállításMotorok

4 nap alatt 94 eseménnyel zárult a 2022-es Motor Bike Expo motorkiállítás

Motor Bike Expo 2022 Verona motorkiállítás

A jelenlegi nehézségek ellenére a veronai Motor Bike Expo már az esemény előestéjén beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A kiállítók és a közönség egyaránt lelkesedéssel fogadta az idei első európai motorkiállítást.

A Veronafiere-ben megrendezett MBE 2022 programjában a négy nap alatt 94 esemény szerepelt. Emellett a leleplezések és új bemuatók egymást érték a pavilonokban. Voltak versenyek, motoros iskolák bemutatói, de a legnépszerűbb talán a katalán Toni Bou harmincszoros trial világbajnok által rendezett bemutatók voltak.

A látogatók első kézből láthatták és tapasztalhatták meg a vásáron jelen lévő 600 kiállító legújabb kínálatát. A rendezvény 120 000 négyzetméteren zajlott, ami az öt szabadtéri terület és a nyolc fedett pavilon között oszlott meg. Ezek mindegyike a kétkerekűek világát képviselő különböző szektorok köré rendeződött.

A 2022-es kiállítás büszkesége az 1-es csarnokban a Custom District volt, ahol a motorépítés őskorához térhettek vissza a motorosok. Nem is csoda, hogy ez a pavilon folyamatosan vonzotta a Custom rajongókat. Ehhez a témához kapcsopódóan a kettes és hármas pavilonok tele voltak motorépítőkkel, művészekkel, kézművesekkel, motorkerékpár bemutatókkal és egy hatalmas piactérrel.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A 4-es csarnokban a motorkerékpárok keveredtek az életstílus világával, köszönhetően a három piacvezető márka, a Ducati, a BMW Motorrad és a Royal Enfield lenyűgöző jelenlétének, valamint a teljes kétkerekű turisztikai ágazatnak.

Új BMW R18 M és R 18 Aurora a Motor Bike Expón Veronában

Az 5. csarnok a terepjárók és a fenntartható mobilitás világának adott otthont, az elektromos meghajtású járművek gyártásával foglalkozó vállalatok modelljeivel, termékeivel és projektjeivel.

A 6. csarnokban a rajongók a motorversenyek sztárjaival találkozhattak: csapatok, bajnokságok, pályák és a pályára szánt műszaki ruházat, pótalkatrészek és kiegészítők gyártói jelentek meg itt; a Yamaha, a Benelli és az Ohvale is a jelenlévő motorkerékpár-gyártók között volt.

Motor Bike Expo 2022 Verona motorkiállítás

Innen a látogatók a 7-es csarnok felé vették az irányt, ahol a használt motoroknak és a motorosoknak szóló különféle kedvezményes ajánlatoknak köszönhetően nem lehetett kihagyni az alkukat. Itt állítottak ki a motoros egyesületek, a motoros klubok és olyan szervezők is jelen voltak, akik túráikat, kirándulásaikat és kezdeményeiket népszerűsítették.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük