fbpx

Gyere velünk a Motor Show Budapestre és nyerj!

motor show budapest cimSzombaton nyitja kapuit a Motor Show Budapest, az idei szezon legnagyobbnak ígérkező motoros kiállítása Magyarországon.

 

A motoros rendezvények terén több évtizedes tapasztalattal rendelkező Devils MC idén úgy döntött, hogy a saját kezébe vezi a szervezést és nem hagyja a motorosokat tavaszi motoros seregszeméle nélkül. Munkájuk gyümölcsét e hét szombat-vasárnap láthatjuk Budapesten, a XI. kerületben, a Tüske csarnokban Motor Show Budapest néven.

Habár a klub szívügye, az épített motorok bemutatása és az EMAT motoréépítő bajnokság, a rendezvény köré ezúttal látványos kiállítást álmodtak meg. Egy ilyen rendezvényhez viszont látványos helyszínre is van szükség, így esett a választás a különleges megjelenéséről elnevezett Tüske csarnokra. {loadposition cikkreklam}

A csarnok a motorosok egy részének már nem ismeretlen, hiszen a klub már több alkalommal is itt rendezte meg a novemberi Devils Börzét, csak épp az épület mélygarázsában. Szombaton azonban a rengeteg csillogó motor kikerül a fényre, és a csarnok impozáns épületében csodálhatjuk meg őket.

A kiállítók között nemcsak motorépítőkkel találkozhatunk majd, hanem olyan nagy motormárkák is megjelennek, mint a Harley-Davidson, a Vespa, az MV Agusta, a Yamaha, a Suzuki, a Ducati és a Honda. Rajtuk kívül pedig olyan nagy motoros boltok kínálatával találkozhatunk, mint például a Fokt Motor.

A kiállítás mellett a színpadon látványos show és koncertek várják a közönséget, lesz például Pin-up Girl szépségverseny és megcsodálhatjuk Ticci legújabb rockabilly ruhakollekcióját is.

motorshowbudapestAzok, akik a rendezvényre előre regisztrálnak, egy nyeremény sorsoláson vesznek részt. Az ajándékokat a Harley-Davidson Budapest és a Fokt Motor ajánlották fel. Ha pedig a Csajok a motoron tagjaként regisztrálsz, a 3000 Ft-os belépőjegyből további 20% kedvezményre vagy jogosult.

A regisztráció a következő módon lehetséges:

Nincs szükség a neved megadására, csak jegyezd meg, hogy melyik email címről küldted a regisztrációtokat. A helyszínen, ha a jegyvásárláskor a pénztárnál lévő adatbázisban szerepel az email címed, megkapod a 20% kedvezményt és az email cím “beélesedik” a nyeremény sorsoláshoz.

Mivel aznap van a 13. Nemzetközi Női Motoros Nap, a Csajok a motoron tagjaival együtt tervezzük az érkezést a helyszínre a délelőtti túra után körülbelül 15:00 órakor. A túráról részleteket találsz a Facebook csoportban illetve az eseménynél.

NaNa

Motoros újságírói pályafutását 1995-ben kezdte gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgázott a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkáját a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írta. 2006-ban alapította meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Facebook Hozzászólások