EseményekHírekMotorkiállítás

Gyere velünk a Motor Show Budapestre és nyerj!

motor show budapest cimSzombaton nyitja kapuit a Motor Show Budapest, az idei szezon legnagyobbnak ígérkező motoros kiállítása Magyarországon.

 

A motoros rendezvények terén több évtizedes tapasztalattal rendelkező Devils MC idén úgy döntött, hogy a saját kezébe vezi a szervezést és nem hagyja a motorosokat tavaszi motoros seregszeméle nélkül. Munkájuk gyümölcsét e hét szombat-vasárnap láthatjuk Budapesten, a XI. kerületben, a Tüske csarnokban Motor Show Budapest néven.

Habár a klub szívügye, az épített motorok bemutatása és az EMAT motoréépítő bajnokság, a rendezvény köré ezúttal látványos kiállítást álmodtak meg. Egy ilyen rendezvényhez viszont látványos helyszínre is van szükség, így esett a választás a különleges megjelenéséről elnevezett Tüske csarnokra.

A csarnok a motorosok egy részének már nem ismeretlen, hiszen a klub már több alkalommal is itt rendezte meg a novemberi Devils Börzét, csak épp az épület mélygarázsában. Szombaton azonban a rengeteg csillogó motor kikerül a fényre, és a csarnok impozáns épületében csodálhatjuk meg őket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kiállítók között nemcsak motorépítőkkel találkozhatunk majd, hanem olyan nagy motormárkák is megjelennek, mint a Harley-Davidson, a Vespa, az MV Agusta, a Yamaha, a Suzuki, a Ducati és a Honda. Rajtuk kívül pedig olyan nagy motoros boltok kínálatával találkozhatunk, mint például a Fokt Motor.

A kiállítás mellett a színpadon látványos show és koncertek várják a közönséget, lesz például Pin-up Girl szépségverseny és megcsodálhatjuk Ticci legújabb rockabilly ruhakollekcióját is.

motorshowbudapestAzok, akik a rendezvényre előre regisztrálnak, egy nyeremény sorsoláson vesznek részt. Az ajándékokat a Harley-Davidson Budapest és a Fokt Motor ajánlották fel. Ha pedig a Csajok a motoron tagjaként regisztrálsz, a 3000 Ft-os belépőjegyből további 20% kedvezményre vagy jogosult.

A regisztráció a következő módon lehetséges:

Nincs szükség a neved megadására, csak jegyezd meg, hogy melyik email címről küldted a regisztrációtokat. A helyszínen, ha a jegyvásárláskor a pénztárnál lévő adatbázisban szerepel az email címed, megkapod a 20% kedvezményt és az email cím “beélesedik” a nyeremény sorsoláshoz.

Mivel aznap van a 13. Nemzetközi Női Motoros Nap, a Csajok a motoron tagjaival együtt tervezzük az érkezést a helyszínre a délelőtti túra után körülbelül 15:00 órakor. A túráról részleteket találsz a Facebook csoportban illetve az eseménynél.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük