fbpx
Hírek

Az Emma Undressed avatja fel ma Debrecen közösségi színterét

emma undressed debrecen ady parkAz Emma Undressed metal zenekar különleges feladatot kapott, ugyanis a banda avatja fel a mai napon, a debreceni Ady parkban kihelyezett új színpadot, ahol bárki felléphet a produkciójával, legyen szó stand-up-ról, zenéről, egyéb műsorokról.

A színpad tavasztól őszig lesz az Ady parkban felállítva, s akár óvodai-, iskolai csoportok, felolvasók, egyszemélyes gitáros előadók mutathatják meg tudásukat a folyamatosan változó közönség előtt. Bátraké a szerencse!

A megújult parkot egyébként 2015-ben adták át, s azóta természetesen számos rendezvénynek adott otthont. A belvárosi szabadtéri színpadon, amelyről szó van, ingyenesen léphet fel akárki.

Ezzel a kezdeményezéssel, változatossá, jobban elérhetővé teszik a kulturális élet minden képviselője számára azt, hogy végre megmutassa magát a nagyérdemű előtt, ugyanakkor a járókelők napjait is színesebbé teszik.

Az Emma Undressed zenekar, örömmel avatja fel ma este 20 órakor a közösségi színpadot, ahová ezután szabad a pálya mindenki számára.

Forrás: Dehir
Fotó: Emma Undressed

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x