HírekKultúraMotoros zene

Megjelent a Zorall Army!

zorallarmyEgy hete a kezeikben tarthatják a Zorall rajongók az új albumot, melyet a zenekar fellépésein kaparinthatnak meg.

Erről beszélgettünk Hangyával, a Zorall együttes gitárosával. A Rockrandevú sörözőben volt a „randi”, ahol egyébként is felléptek a zenészek, a Macskajaj nevű projektjükkel.

Na, de ennyire ne szaladjunk előre! Előbb a munka, aztán a szórakozás…

Mióta készültök az új lemezzel?

− Ez az album együtt született a Zorall Cirkusz Világszámmal. Harminckét dalt rögzítettünk – nagyon termékeny volt a zenekar. Nehezen tudtuk ketté választani a számokat. Nem akartunk dupla lemezt kiadni, mert nem lett volna túlságosan gazdaságos. Így volt időnk mással foglalkozni, és nyertünk, gyakorlatilag két évet.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ami nem mindegy…

− …ami nem mindegy. Nincs koncepció, hogyan pakoltuk szét a dalokat. Mondjuk, jobb lett volna, ha a Ballag a katona nótánk ide kerül, de akkor még nem volt meg ennek az albumnak a címe. Így alakult… Ez jött, ez tetszett meg a zenekarnak! Egyébként, „Zorall Army”-nak hívjuk a „keménymagot”, azokat a rajongókat, akik jönnek velünk minden bulira, és Megyeren külön „kasztot” alkotnak.

Melyik számból várhatunk klipet?

− Első nekifutásra a Tűzvarázslóval lobbizok, amiből látványos klipet tudunk készíteni. De, meglátjuk, hogy állunk majd anyagilag. Az előző albumról, a Torrentére készítettünk egy rajzfilm klipet. Az új albumon van rajta a Nemzeti dal, melyből szintén készült klip. De, egyáltalán nem szeretnénk ezzel politikába csapni, hiszen egy régi ötlete volt az együttesnek. Senkivel sem akarunk konfrontálódni! A szintünket abszolút megüti ez a dal, nem viccet akartunk belőle csinálni. Az elején talált meg bennünket egy hullám, de ez már lecsendesedett, és pozitív kritikákat kapunk.

A tavalyi Sörolimpián beöltöztek a rajongók, és a táncosaitok által megtanított koreográfiát el is lejtették a Kedvencek temetője című számra. Úgy volt, hogy ebből az anyagból vágjátok össze a dalhoz a klipet…

− Igen, de egyrészt lebetegedtünk Attilával, másrészt igaz, hogy a buli jól sikerült, de a felvétel használhatatlan lett. Annyira nem volt fény, hogy sötétek lettek az alakok, és arcokat nem is lehetett látni. Úgy gondoltam, hogy ha már van egy jó koncertfelvételünk, ami tavaly készült a ZP-ben, összeollózom a filmmel. Így legalább, helyre raktuk az emberekben, ugyanis a Kedvencek temetője az egy film, gyakorlatilag a horrorfilm őse. Az eredeti zene pedig a The Ramones Pet Sematary című száma.

Ha jól tudom, idén is terveztek beöltözős bulit Megyeren, a Sörolimpián.

− Ebből hagyományt szeretnénk teremteni. Ez nem kliphez kell! „Részeges bakák és ledér hölgyek” típusú találkozás várható…

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük