fbpx

Megjelent a Zorall Army!

 

A lemezbemutató koncert augusztus 23-án lesz, a ZP-ben. De azért Megyeren is játsszátok az új számokat?

− Persze! A második napon lesz a lemezbemutató, az elsőn pedig egy „áttekintő” koncert. A két napon ugyanazt a dalt egyébként sem szoktuk előadni.

Milyen újdonságokkal találkozhatnak a rutinos sörolimpiások?

− Lesz karaoke, ami Swindle és Zorall dalokból áll, mégpedig 51 szám közül lehet majd válogatni. Motoros fűrész versenyt is tervezünk. A hagyományos motoros túrák mellett, próbálunk új programot bevetni: Szasza nagy kerékpáros, és ilyen jellegű túrát szeretnénk. Eddig van három jelentkező… De lesz még rögbimérkőzés, focimeccs, ping-pong verseny…

No, és esküvő?

− A gitárosunk, Weisz Kicsi megkérte a táncos lányunkat, Icukát. Szóval, idén is lesz Bazi Nagy Zorall Lagzi! De ha már ott tartózkodik a katolikus pap, a motorosok felszenteltethetik a motorjaikat.

Ebben az évben belépőt is kell fizetni…

− Három évig próbálkoztunk ingyenessé tenni a rendezvényt, de ezen idén tovább kellett lépnünk, mert a minőség rovására ment. Egy-háromezres nézőszám, amit ki tudunk szolgálni. Idén építtettünk kővécéket, kőzuhanyzókat, valamint az áramellátás sem fog akadozni.

A Zorall Army koncerteken milyen újdonságokkal találkozhatunk majd?

− Ugyebár, a tűzzel játszanak a táncosaink a színpadi showk-ban, de ezt most megspékeltük lángszóróval. Egyébként, rangjelzéseket adtunk magunknak, és az albumhoz igazítottuk az imázsunkat. Most is úgy nézek ki, mint egy ács-állványozó…(nevet)

A borító teljesen elbűvölt… Szerintem ez az eddigi legjobb! Ki találta ki?

− A grafikusunk, Perényi Attila fejéből pattant ki az ötlet, aki igazi művész. Már tizenöt éve dolgozunk együtt. Komplett koncepciója volt. Már sokan elkérték tetoválásnak a mintát.

Ezen nem csodálkozom – jól mutat felvarrva a bőrre! Sőt, még pólón is…

Miután kibeszélgettük magunkat, nagy sörözésbe fogtunk, mert vártuk, hogy kezdődjön a koncert. A nagy várakozásban befutottak a Vasmacska együttes tagjai is, köztük Icuka, az egyik táncos zorallina. Szóval, volt „ereszd el a szőke hajam” buli… Táncoltunk, énekeltünk, ittunk… Majd reggel, az ágyban felébredve gondolkodtam el azon, hogy az utolsó élményem az, amikor táncolok…zorallarmy03zorallarmy04zorallarmy18zorallarmy27zorallarmy29zorallarmy31zorallarmy35zorallarmy32

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x