HírekKultúraMotoros zene

Zorall – Krisztina, nem kell a hiszti ma!

zorall-addams-familyNemrég jelent meg a Zorall zenekar Krisztina című számához készült klip, melyben a banda tagjai az Addams Family bőrébe bújtak.

 

 

A Krisztina, az együttes várhatóan júniusban megjelenő új albumán, a Háztartási rock ‘n rollon szerepel, saját dalként.

Emellett még a koncerteken már hallott, valamint szintén klippel rendelkező Primitív Baby is a Zorall kizárólagos alkotása. De azért ugyanúgy játsszanak feldolgozásokat a srácok.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Megszokhattuk a zenekartól, hogy szinte minden dalukhoz tartozik egy kis külön színpadi show, melyben nagy szerepe van a zorallináknak. Most sem volt másként, kitettek magukért.

Ha már farsang és egy fergeteges koncerttel egybekötött buli, akkor egyúttal klipforgatás. A Barba Negrában február 1-jén aki csak tehette, jelmezbe öltözött.

Az együttesben Szaszát Gomez Addamsként, Hangyát Festerként, Weisz Kicsit Addams Nagymamaként, Pöpit Wednesday-ként és Barbaró Attilát Lurch-ként láthattuk.

Dóri zorallina Morticia Addamset, míg Icuka Debbie-t, a kéjsóvár sorozatgyilkost alakította, aki a film második részében vetette ki a hálóját Festerre. Ja, és ne hagyjuk még ki Izét, a kezet, aki Gomez gyerekkori barátja…

A szereplők adottak voltak, a dal is, és így született meg a Krisztina klip, melyet szöveges magyarázatokkal egészítettek ki, a némafilmekhez hasonló jelleggel.

Hogy tetszik az új dal, ha még nem hallottad a koncerteken? És a Zorall, mint galád család?

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük