fbpx

Követed a pin-up fehérnemű- és fürdőruha divatot?

dita von teese1A pin-up stílusnak eléggé meghatározott jegyei vannak a külsőségeket illetően – piros rúzs, körömlakk; cicaszem; pöttyös, kockás ruhák és még sorolhatnánk… Így, természetesen a felsőruházat alatti, nem mindenki számára látható dolgok sem mindegy, milyenek… Lássuk!

A klasszikus, ideálnak számító pin-up lány alakja homokórát formázott, karcsú volt a dereka, a mellei szépen kiemelve, ugyanúgy, mint a csípő vonala – a ruhatár persze ehhez megfelelően volt kialakítva.

A-vonalú szoknyák, magas derekú nadrágok, széles övek, harsány minták a ruhákon. Ha a fehérneműkre gondolunk, természetesen ezeknek is követniük kellett a felsőruházat jegyeit.

Dita Von Teese jut az eszembe, első blikkre, s a fűzős fehérneműi, amelyek a múlt századi divatot idézik. Ugyanakkor, a magas derekú megoldások itt is feltűnnek, mint ahogyan a fürdőruhák tekintetében szintén.

A harsány minták, színek, pöttyök, valamint a matróz stílus fontos részét képezte a strandolni vágyó hölgyek fürdőruha-divatjának. Ha pedig otthon, a férjüknek akartak tetszeni, a csipke, a fűző, a harisnyakötő volt terítéken.

Fotók: Pinterest

pin up furdoruha2pin up furdoruha2pin up furdoruha2pin up furdoruha2pin up furdoruha2

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x