Hírek

Limonádéval és hekkel ünnepeltük a Csajok a motoron 12. születésnapját

csajok a motoron 12 szuletesnapAz egész hétvégés csajos varacskolás helyett szolíd traccspartival ünnepeltük a 12 éves Csajokamortoron.hu oldalt. Csak a végére nem hiányzott az izgalom. 

 

Budapesten, a Római-part árnyas fái alatt gyűltünk össze 12-en június 26-án este, hogy együtt emlékezzünk meg az egyetlen motoros nőknek szóló internetes magazin és közösségi portál megalapításáról. A délutáni futó zápor ellenére majdnem mindenki motorral érkezett – én persze nem, úgyhogy nem csak a kedd délutáni dugót kellett elviselnem az autóban a Szentendrei úton, hanem szégyenszemre még a tűző napsütést is, ami a budai oldalon fogadott. 

Voltak ismerős és még csak virtuálusan ismert motoros csajok is a találkozón, de borítékolható volt, hogy a személyes bemutatkozás után máris gördülékenyen folyik majd a beszélgetés a mindenféle motoros és csajos témáról. A hatalmas kacagásokra a közelben tartózkodók is fel-felkapták a fejüket. Beszélgetés közben jól fogyott a limonádé és a hekk meg a sűltkrumpli is, ami szintén jó bizonyíték arra, hogy a jó hangulathoz nincs szükség alkoholra. 

A hazaindulást kissé beárnyékolta, hogy a közös fotó után az egyik tagunk – aki épp szintén a születésnapját ünnepelte – váratlanul egy tripla leszúrt rittbergerrel lepett meg minket, így a buli végén szedegethettük a szép motorról letörött műanyag és fémdarabokat. Mivel a zúzódásai komolynak tűntek, és a motor lábtartója híján nem lett volna biztonságos hazavezetnie, ragaszkodtunk a kórházi kivizsgáláshoz, ő pedig – vérbeli motoros csaj lévén – a motorja biztonságba helyezéséhez. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Némi tanakodás és telefonálgatás után megoldódott a motor hazaszállítása és ő is eljutott a kórházba, ahol éjjel még kapott egy szép gipszet a karjára orsócsont törés miatt. Ezúton is jobbulást kívánok, és reméljük, a következő szülinap már nem lesz ennyire megrázó! Szerintem igyál egyet és fogd rá a teliholdra! 

Már csak azon gondolkodom, miért nincsenek ilyen hangulatos összejövetelek sokkal gyakrabban… 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük