CsajokMotoros csajok

Kaliforniai motoros lány – Anriette, akinek néha sok a két kerék

kaliforniai motoros lany 03Mint azt már megszokhattátok, a Csam hasábjain időről-időre felbukkannak nem mindennapi, a motorozást kicsit másképpen értelmező és űző csajok. Írunk a múlt motoros úttörőiről, azokról a hölgyekről, akik koruk nagy szenzációi voltak, de nyomon követjük a XXI. század két keréken jeleskedő amazonjait is.

A motorozásban jeleskedő csajok világszerte megtalálhatók, de mint tudjuk, hazánk is büszkélkedhet velük. Vannak női motorversenyzőink, világot bejárt, úttalan utakon bizonyított lányaink, és tudunk olyanokról is, akik különleges, motoros mutatványokkal kápráztatják el közönségüket.

Az egyik nap NaNa szólt, hogy vegyem fel a kapcsolatot egy lánnyal, aki nem rég regisztrált a Csam-ra, és felrakott magáról olyan képeket, amelyeken motorjával kaszkadőrködik. Mivel már régen készítettem interjút, örömmel vetettem bele magam a feladatba, és igyekeztem egyeztetni a találkozás helyét, s időpontját. Egy apró részlet viszont elkerülte a figyelmünket. A hölgy Kaliforniában él.

A személyes faggatózás így elmaradt, de az internetnek hála, egy kellemes beszélgetés formájában így is sikerült sok mindent megtudni az amerikai születésű Bálint Anriette életéről, aki jelenleg Hollywood közelében bontogatja motoros kaszkadőri szárnyait. Élete első interjúját adta a Csajok a motoron portáljának, de reméljük, hogy idővel a média sokszor fogja őt megkeresni, és ezen a téren is rutinos lesz.

A magyar keresztnévvel is rendelkező, – másik neve Ágnes – 28 éves lány sok mindennel foglalkozik, de legnagyobb szerelme a motorozás. Főállásban egy motorkerékpárokat értékesítő üzletben segít a vevőknek kiválasztani a megfelelő paripát, de emellett többek között üvegfúvással is foglalkozik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

kaliforniai motoros lany 01Közvetlen családi indíttatása nem volt, így a motorozással Édesanyja párja, Zoltán ismertette meg, és már nagyon fiatalon, 12 évesen egy Simson nyergében kóstolt bele a motorozásba, ahonnan nem volt visszaút. 16 évesen már egy nagyobb motort kapott ajándékba.

A Kawasaki Ninja jó partnernek bizonyult, és meg is határozta Anriette számára azt, hogy milyen jellegű motor az, ami igazán illik hozzá. Régebben ugyan kacsintgatott az enduro motorok felé is, de hamar rájött, hogy az nem az ő világa.

 

NINCS MÉG VÉGE, LAPOZZ!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük