Hírek

Tanulj motorszerelőnek!

mami2Nem szereted a munkád, vagy még nem dolgozol és nem tudod eldönteni mit csinálnál szívesen? Van egy jó tippünk: legyél motorszerelő! Hogy miért is? Megfizetik azt, amit igazán szeretsz! Így nem is olyan rossz dolgozni, nemde?

 

Már 8 általános iskolai végzettség után is várják a leendő szerelőket saját, jól felszerelt tanműhelyeikben a MAMI Magyar Motorkerékpár Szakközépiskola és Szakgimnázium és Szakgimnázium tanárai, de sok tanuló érettségi után érkezik az iskolába. Esti tagozatra általában a hobbisták érkeznek, de van aki munka mellett csak így tudja megoldani. Ez is lehetséges!

A nappalisok közül a vizsgán már több, mint 70%-nak van motorszerelő munkahelye, ami egyedülálló arány. Ebben sokat segít, hogy a végzősök jellemzően szakszervizben töltik az utolsó évet, így a szakképesítő vizsgán már gyakorlatilag egy év műhelytapasztalattal rendelkeznek.

Akik még jobban bele szeretnék ásni magukat eme remek szakma rejtelmeibe, azoknak versenyszerelő képzést is biztosítanak. Megtanulhatják a versenymotorok speciális szerelését, de mellette logisztikát, szervezést is. Kicsiben a MAMI Kupa keretein belül bele is kóstolhatnak, de akik igazán elhivatottak, akár a vb-n is találhatják magukat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

De ez nem minden! Most felejtsd el a magolós iskolai képzéseket, ahonnan alig várod, hogy szabadulj! Itt a tanárok is imádják, amit csinálnak, vidám, oldott hangulatú órák, nagy nevetések jellemzik az Angol utcában eltöltött időt. Az meg talán a legjobban meghatározza a suli atmoszféráját, hogy{tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!} a tanulók sem csak a kötelező órákra járnak be,{/tweetme} hanem szívesen töltik szabadidejüket is az iskolában, még több tudást felhalmozva.

Ám a szabadidőt nem csak a zuglói intézményben lehet eltölteni, hiszen az említett MAMI Kupán a versenyzési lehetőség is adott. A többszáz fős közösséget egy évben hatszor összehozzák és profi körülmények között mérettethetik meg magukat a száguldás szerelmesei, legyen alattuk robogó, supermoto, MZ, old timer vagy akár gyorsasági motor.

Május 29-én pedig újra beiratkozás! Bátran keresd a tanárokat, segíteni fognak!

mami6mami6mami6mami6mami6

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük