CsajokTetkó a csajokon

Kat von D – a tetoválók királynője

altA gyönyörű lány, napjainkra tetováló művészből olyan tévés személyiség lett, aki saját kozmetikummal, filmszereppel büszkélkedhet. Bejött neki az élet, ahogy a mondás tartja.

Emlékszem, még a Miami Ink című tetováló valóságshow-ban láttam először Kat von D-t, aki a karját eltört Darren Brass helyére állt be. Az erős sminket viselő, csillagokkal teli halántékú különc csaj már önmagában erős egyéniségnek látszott.

Amikor megpillantottam a csodaszép munkáit, főleg a portréit, gondoltam, le a kalappal, nem semmi a csaj… Nagyon sajnáltam, amikor a tulajdonossal, Ami James-szel történő ellentéteik miatt lépnie kellett a műsorból.

De a televíziós műsor szerkesztői is látták a különlegességet Kat-ben, mert 2007. augusztus 7-én elindult az LA Ink, szintén tetováló valóságshow, immár a hölgyemény főszereplésével.

Az LA Ink-ben beírta magát a Guiness Rekordok Könyvébe, amikor 24 óra leforgása alatt több mint 400 tetoválást készített el.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Katherine von Drachenberg néven született Monterrey városában, Nuevo Leonban, Mexikóban, 1982. március 8-án. Édesapja René von Drachenberg német származású, míg édesanyja Sylvia Galeano spanyol-olasz. Amikor Kat négy éves volt, Los Angelesbe költöztek, s Dél-Karolinában nőtt fel a kislány. Hat éves kora óta zongorázik, és imádja Ludwig van Beethovent. Még a macskáját is a zeneszerzőről nevezte el.

Folyékonyan beszéli a spanyolt, de ez nem meglepő az édesanyja miatt. Van két testvére, Michael és Karoline.

1996-ban készítette az első tetoválását. 1998-tól kezdett el dolgozni, a Sin City Tattoo-ban. Ezután a True Tatto következett, Chris Garverrel. A Love Hate Tattoos szalonba 2005-ben került. De végül nézeteltérések miatt távozni kényszerült onnan. Los Angelesben saját tetováló szalonja van, az LA Ink (High Voltage Tattoo), melyről az említett valóságshow is készült.

Kat von D szerepelt a Him együttes Killing Loneliness című klipjében, ahol Ville Valo-t varrja éppen. A 2009-es, The Bleeding című filmben egy dögös vámpírcsajt játszik, olyan színészekkel, mint Vinnie Jones, Michael Madsen, Armand Assante, DMX.

Még 2009 elején jelent meg High Voltage Tattoo címen az első könyve. A rá következő évben pedig még egy, a The Tattoo Chronicles.

Saját szépségápolási cikkei jelentek meg a Sephoránál. 2010 óta kozmetikumokat ad ki Adora néven. 2011-ben elkezdett ruhákat tervezni, és annyira bejött a dolog, hogy azóta „Kat Von D Los Angeles” néven fut a vállalkozása. Sőt, még a MusInk nevezetű tetováló- és zenei fesztivál megálmodása is a nevéhez fűződik.

Ha Kat ízlését nézzük a pasik terén, nos 2003-tól 2007-ig Oliver Peck tetováló művésszel élt házasságban. Később Alex „Orbi” Orbison zenésszel járt, a Whitestarr-ból. Majd újabb rock arc következett, Nikki Sixx személyében, aki a Mötley Crüe basszusgitárosa. Sandra Bullock botrányos életű exférjével, Jesse James-szel is összehozta a sors, de 2011 végén útjaik szétváltak.

Kat von D egy igazán nem mindennapi személyiség, aki sok mindenben kipróbálta a tehetségét, de az igazi szerelem az életében a tetoválás. A művésznőnek olyan sztárokat volt szerencséje varrni, mint Dave Navarro, Ja Rule, és még folytathatnánk a sort.

A hölgy egy olyan tetováló, akinek a munkáját szívesen viselné a bőrén bárki, hiszen megtisztelő lenne, ha Kat varrna rá valamit. Legalábbis én így vagyok ezzel…altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük