HírekMotorokMotorozás

A Motorosok az állatokért szervezet fellép az állatkínzókkal, a szaporítókkal és a viadaloztatókkal szemben

Motorosok az állatokért

2021. decemberében indult útjára a Motorosok az Állatokért mozgalom, amely főleg az állatkínzókkal, a szaporítókkal és a viadalóztatókkal veszi fel a küzdelmet.

Társadalmunk egyik önzetlen és összetartó közösségét a motorosok adják, akik közül rengetegen szeretik az állatokat és tenni is szeretnének valamit a világ jobbá tételéért. Hasonló elveket vallanak és ugyanilyen bajtársiassággal állnak egymás mellé a bajban az állatvédők is.
Ezen motorosokból és állatszerető aktivistákból alakult ez a csapat. Célunk, hogy ezt az erőt és ezt az egységet egyre nagyobbá és egyre erősebbé kovácsoljuk.

Speciális a helyzetünk, hiszen nem egy klasszikus értelemben vett állatvédelmi mozgalomról beszélünk. Ezek a srácok főleg az állatkínzókkal, a szaporítókkal és a viadalóztatókkal veszik fel a küzdelmet. Ezekre a törekvésekre már láthattunk számos példát Európában és az Egyesült Államokban is, ahol a helyi szervezetek nagyon hatékony és sikeres munkát végeznek ezen a területen.

A 2021. decemberi megalakulásunk óta számtalan motoros klub, nagyon sok civil szervezet  és a motorosok körében nagy nevű cég csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez. Támogatóink között van több állatorvos és állatorvosi rendelő, állatok rehabilitációjával foglalkozó alapítvány és más állatvédő szervezetek is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mozgalmunk nem gazdasági társaság, nem gyűjt adományt, nem kér támogatást. Megpróbálunk mindent önerőből megoldani. Tagjaink saját idejüket és pénzüket áldozzák a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

A motorosok jó emberek: Szelíd Motorosok a zaklatások ellen

Partnereink közül többen biztosítanak átmeneti elhelyezési lehetőséget a hozzánk kerülő állatoknak, vannak akik a rehabilitációban segítenek, továbbá állatorvosi hátteret is kaptunk. Folyamatosan tanulunk, képezzük magunkat mind az állatvédelem, mind a jogszabályok megismerésében, mivel ehhez a munkához elengedhetetlenül szükséges az állandó továbbképzésekre időt szakítani.

Néhány hónap alatt kiderült, hogy megtaláltuk az állatvédelemnek azt a szegmensét, ahol még hiány volt, hiszen elmondhatjuk, hogy kevesebb, mint 2 hónap alatt az ország szinte minden megyéjében vannak tagjaink.

Harc a gyermekbántalmazás ellen

Sarud, Heves megye dinamikusan fejlődő települése, amely 2021. decemberében felkerült az állatvédelem virtuális térképére is, hiszen innen indult útjára a Motorosok az Állatokért mozgalom, melynek vezetője Rádi Károly, budapesti csoportfőnöke Kovács Sándor lett.

Megtalálhatók vagyunk a Facebookon Motorosok az Állatokért oldalon. Telefonos elérhetőségünk: 06-30 547-7468, e-mail címünk motorosokazallatokert@gmail.com.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük